Salmakis Resort Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Salmakis Resort & Spa este un refugiu absolut cu o atmosfera retrasa oferind un cadru idilic in inima magnificului Bodrum Bay. Cu o plaja de nisip magnifica decorata cu steagul albastru , vederea la port si castelul Bodrum, Salmakis Resort & Spa reprezinta o oaza de liniste ce va va invalui cu famecul desinului ottoman imbinat cu ospitatea specific turceasca.

LOCALIZARE: Salmakis Resort se afla situat la 35 de km de aeroport si la 1.5 km la centrul orasului Bodrum, la 1 km distanta de localitatea Gumbet, pe malul marii.

FACILITATI HOTEL: Hotelul, cu o suprafata totala de aproximativ 22000 mp, pune la dispozitia turistilor 2 restaurante, lobby bar, bar la piscine, bar pe plaja, 2 piscine ( exterioara si interioara ) , un snack bar, parcare privata, centru de inchirieri masini, centru comercial,3 sali de conferinte cu echipament complet, baie turceasca, sauna , Jacuzzi, volei pe plaja, tenis de masa, billiard, tir cu arcul, darts, sala de lectura, mini club. Contra cost, turistii se pot bucura de baie cu aburi, sala de fitness, centru SPA, cosmetic, coafor, acces wi-fi, cursuri de diving. Hotelul ofera plaja proprie, de nisip cu sezlonguri si umbrelute gratuite

FACILITATI CAMERE: Hotelul este alcatuit din 6 cladiri cu 3 etaje si un numar total de 213 camere, 60 % din camere avand vedere la mare.Camerele Standard ofera balcon sau terasa, baie cu cada si uscator de par, telefon direct, Tv cu programe prin satelit, mini bar, aer conditionat, seif, acces la internet wireless. Camerele family sunt special destinate familiilor cu copii oferind un dormitor principal si un dormitor pentru copii, avand o suprafata totala de 40 mp. Toate camerele sunt dotate cu baie cu uscator de par, telefon direct, Tv cu programe prin satelit, mini bar, aer conditionat, seif, acces wi-fi.