Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Hotel Edelweiss este situat in centrul vechi al statiunii Borovets, in apropierea facilitatilor de schi - de la 600 m de partiile de schi.
Cazare: Hotelul Edelweiss cu trei etaje nu dispune de lift si ofera cazare intr-un total de 65 de camere duble cu un pat dublu sau doua paturi de o persoana, 3 camere de familie, 5 apartamente, dotate cu TV cu canale prin satelit, telefon, minibar. si o baie cu o cada sau un dus si o toaleta. Unele spatii au balcon. Din 2018, hotelul este dotat cu un sistem de incalzire, care indeplineste cele mai inalte standarde moderne din Europa.
Dubla 2+1: aprox 15 mp. Exista doua paturi obisnuite si un pat suplimentar - canapea extensibila. Capacitate maxima de 2 adulti si 1 copil.
Apartament 2+2: aprox 35 mp. Sunt doua dormitoare cu doua paturi obisnuite in fiecare, nu are living, baie. Dormitoarele sunt separate prin usa doar in unele spatii. Capacitate maxima de 4 adulti.
Family Room 2+2: aprox35 mp. Capacitate maxima de 3 adulti si 1 copil.
Patutul de copii este gratuit, la cerere prealabila.
Nu este permisa cazarea cu animale de companie.
Hotelul si infrastructura adiacenta nu sunt accesibile persoanelor in scaune cu rotile.
Hotelul Edelweiss dispune de receptie, cutie de valori si birou de schimbari la receptie. Restaurantul hotelului are o capacitate de 150 de locuri si are semineu. La dispozitia oaspetilor exista si un Lobby bar si o sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri.
Sport si SPA: Hotelul dispune de sala de fitness, sauna, tenis de masa, club pentru copii in hotelul Bor.

Tariful include: cazare, mic dejun, folosirea gratuita a piscinei, W-Fi, parcare, transfer gratuit cu autobuzul /dupa program/.

Cina de Craciun inclusa in pret (obligaroriu) - 20.00 Euro per adult / 9.00 per copil (3-12,99)
Cina de Revelion inclusa in pret (obligaroriu) - 75.00 Euro per adult / 37.00 Euro per copil (3-12,99)