EUPHORIA CLUB HOTEL SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Situat intr-o locatie idilica, Euphoria Club Hotel & Resort se ascunde intr-o padure de copaci falnici, oferind izolatie si intimitate, cu vedere la munti si partiile de schi. Euphoria Club Hotel & Resort este situat la aproximativ 3 km de centrul orasului Borovets si de statia de jos a telegondolei.
Cazare: Construita in 2011, renovata in 2012, 3 blocuri hoteliere (fiecare pe 3 etaje cu lift) si un bloc principal, 101 unitati in total.
30 Junior Suite (2 paturi twin, max. 2 adulti), cca. dimensiune 30 mp. - paturi twin
54 Apartamente cu 1 dormitor (2 paturi twin si 1 pat suplimentar / canapea extensibila /, max. 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii), aprox. dimensiune 49-67mp. Un dormitor cu un pat dublu si un living cu canapea extensibila.
12 Apartamente cu 2 dormitoare (4 paturi twin si 1 pat suplimentar, max. 5 adulti sau 4 adulti si 2 copii), aprox. dimensiune 77-90mp. Apartamentele cu 2 dormitoare sunt pe 2 nivele - un dormitor + zona la etaj cu unul sau doua paturi de o persoana si un living cu canapea extensibila; doua bai.
Camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati - 2 garsoniere.
Toate unitatile au balcon, baie cu dus si cada, uscator de par, incalzire centrala, Wi-Fi (gratuit), telefon, TV prin satelit, seif in camera (gratuit), parchet; spatiu pentru depozitarea echipamentului personal de schi.
Facilitati: Receptie 24 de ore, Wi-Fi (gratuit), room service (contra cost), lobby bar cu TV si semineu, restaurant, 3 sali de conferinte.
Receptia, restaurantul, lobby bar si centrul SPA sunt situate in blocul principal al hotelului. Nu exista studiouri sau apartamente in cladirea principala.
Copii: patut (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant
Gratuit: Utilizarea piscinei, Wi-Fi,
Animale de companie: Nu sunt permise animale de companie.
Parcare: Parcarea si garajul sunt gratuite pentru oaspetii hotelului.
Site-ul hotelului: borovetseuphoria.com

Tariful include: cazare, mic dejun, folosirea gratuita a piscinei, W-Fi, parcare, transfer gratuit cu autobuzul /dupa program/.

Cina de Craciun 24.12 inclus in tarif pt HB(obligatoriu pentru oaspetii cu HB) - 50.00 Euro per adult / 25.00 Euro per copil (2-11,99)
Cina de Revelion inclus in tarif pt HB(obligatoriu pentru oaspetii cu HB) - 80.00 Euro per adult / 40.00 Euro per copil (2-11,99)
*Nu se serveste cina standard in datele de 24.12. si 31.12.


Locatie