Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Hotelul Festa Winter Palace este situat la doar 20 de metri de centrul statiunii Borovets si la 500 de metri de Telegondola, fiind considerat perla statiunii Borovets.
Hotelul ofera conditii ideale pentru petrecerea unei vacante de vis si servicii de inalta calitate. Festa Winter Palace combina o vacanta de iarna de neuitat la munte cu servicii de prima clasa, lux si rafinament.
Facilitati: restaurant cu specific bulgaresc, lobby bar, Whiskey Bar, sala de conferinte,WI-FI, piscina interioara, sala de fitness, sauna, salon de masaj, baie cu aburi, exchange, salon de infrumusetare, room service (contra cost), spatiu pentru depozitarea echipamentului de schi.
Camera dubla: pat dublu, incalzire centrala, TV satelit, telefon, seif, mini bar, balcon.
Junior Suite: pat dublu sau paturi twin, paturile suplimentare sunt paturi pliante , camera mare cu zona comuna sau separata in doua camere, incalzire centrala, TV satelit, telefon, seif, mini bar, balcon.
Suita: pat dublu sau paturi twin, paturile suplimentare sunt paturi pliante, 2 camere separate, incalzire centrala, TV satelit, telefon, mini bar, balcon.
Contra cost: masaj, solar.
Parcare: garaj-contra cost.

Tariful include: mic dejun, folosirea gratuita a piscinei interioare, fitness, sauna, baie de aburi, camera de relaxare, dusuri contrastante, Wi-Fi.

Cina de Craciun pe 25.12. inclus in tarif (obligatoriu) - 60,00 Euro/adult ; 30,00 Euro/ copil (4-13,99)
Cina de Revelion inclus in tarif (obligatoriu) - 120,00 Euro/adult; 60,00 Euro copil (4-13,99)

Locatie