Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: Hotelul Samokov este situat in centrul orasului Borovets, vizavi de statia de jos a telegondolei (20 m).
Cazare: Renovat in 2005, 10 etaje, 4 lifturi, 262 camere.
Camere twin (2 obisnuite si 1 pat suplimentar; max. 3ad), aprox. 25 mp. - paturi twin, iar patul suplimentar este o canapea extensibila. Toate camerele au balcon, incalzire centrala, TV satelit, radio, telefon, mini frigider, mocheta, baie cu dus si cada, uscator de par. Camere cu pat dublu - la cerere/la disponibilitate.
1 camera potrivita pentru persoane cu dizabilitati.
Pensiune: Cazare cu mic dejun sau demipensiune.
Facilitati: Receptie cu seif de inchiriat (contra cost), Wi-Fi in zonele publice (gratuit), magazine, lobby bar, restaurant principal, cafenea Panorama si restaurant a la carte cu vedere spectaculoasa la munte, bar la piscina, 9 sali de conferinta (capacitate 600, 120, 100, 40, 22 locuri); centru sportiv si SPA cu Zona Termala (contra cost), care include: Hamam, baie de aburi, sauna finlandeza, sauna aromata; bai de picioare, terapie Kneipp (sistem de hidroterapie alternand bai de picioare cu apa rece si calda, coafor si salon de infrumusetare, medic, depozit pentru schi, inchiriere schi si scoala de schi (contra cost).
Copii: baby cot (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant, gradinita (contra cost; pentru copii 4-7 ani), jocuri electronice (contra cost).
Gratuit: Utilizarea piscinei interioare.
Cu plata: fitness, tenis de masa, biliard, bowling, masaj, solar, jacuzzi, tratamente spa, jocuri electronice, scoala de schi, echipament de schi/snowboard de inchiriat, dulapuri individuale pentru schi (toate contra cost).
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - gratuita pentru oaspetii hotelului
Site-ul hotelului: www.samokov.com

Tariful include: cazare, mic dejun (BB)/mic dejun si cina (DP), folosirea gratuita a piscinei.

Cina de Craciun (optional) - 35,00 Euro per adult / 20,00 Euro per copil (2-11,99)
Cina de Revelion inclus in tarif (obligatoriu) - 50,00 Euro per adult / 30,00 Euro per copil (2-11,99)

Locatie