Club Vila Bran


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere


Club Vila Bran este un complex montan situat la 1 km de centrul oraului Bran i la 4 km de centrul de schi Zanoaga. Acesta include o piscina incalzita in aer liber, o piscina interioara incalzita, o sauna, baie de aburi, teatru, terenuri de tenis i terase cu vedere panoramica la Castelul Bran i la Munii Bucegi.
Restaurantul tradiional romanesc de la Vila Bran ofera foc de tabara cu muzica folk i vin rou fiert. De asemenea, sunt prezentate dansuri tradiionale romaneti i greceti, precum i recitaluri de muzica internaionala.
Toate camerele de la Club Vila Bran au terasa, baie cu cada pe col, acces gratuit la internet WiFi, TV prin cablu i uscator de par.
Printre activitaile oferite in cadrul programului de divertisment al complexului se numara echitaie pe cai i ponei, tir cu arcul i gimnastica acvatica.

Pachetul nr 1 include:
- Cazare 3 nopti;
- Masa festiva de Paste in data de 2 Mai, la cina ;
- 270 lei in contul camerei, contravaloare ce poate fi folosita doar in restaurantul principal, Stana Traditionala, si la piscina interioara, pentru consumatie de mancare si bauturi alcoolice sau nealcoolice. Aceasta suma nu poate fi folosita la alte puncte de vanzare din cadrul Club Vila Bran, ca de exemplu: sala de jocuri. Aceasta suma nu poate fi folosita la magazinul de suveniruri, la cel de articole de uz curent din receptie sau pentru tigari. Turistii care opteaza pentru Pachetul nr 1, beneficiaza la consumarea celor 270 lei inclusi in pachet ca si cont camera, de o reducere de 15% fata de preturile afisate in meniul restaurantului. Astfel, de cei 270 lei vor achizitiona din restaurant produse in valoare de cca 317,6 lei.
In cazul Pachetului nr 1, reducerile pentru rezervare timpurie nu se aplica si in cazul sumei din contul camerei, de 270 lei. Acestea se aplica doar diferentei rezultate dupa scaderea celor 270 lei din tariful Pachetului.
In cazul in care turistii care opteaza pentru Pachetul 1, doresc sa prelungeasca sejurul de la 3 nopti la mai multe, se vor aplica tarifele de cazare aferente (pentru noptile extra sejur Paste) si este obligatoriu a se lua fisa cont si pentru noptile extra pachetului de Paste.

Pachetul nr 2 include:
- Cazare 3 nopti;
- Masa festiva de Paste in data de 2 Mai, la cina;

Masa Festiva de Paste va fi rezervata in restaurant conform specificatiei din oferta

In sector A - la Etajul 1 al Restaurantului
In sector B - la Etajul 2 al Restaurantului sau la Parter sau in foisorul de la etajul 1