Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Situare: Hotelul Apollonia, recent renovat,ofera oaspeilor sai camere confortabile, moderne, cu toate facilitaile decare avei nevoie i o locaie excelenta, in centrul istoric pentru ca vizitain ora sa fie o experiena de neuitat.
Camere: duble, triple, apartamente 3pers., apartamente 4 pers., suite
Cuo dimensiune cuprinsa intre 16 i 25 de metri patrai, camerele duble sunt pregatitepentru ocupare de catre una sau doua persoane i au doua paturi individuale.Pot fi ocupate de una sau doua persoane, dispun de paturi individuale (1x2m) ibaie cu du.
Camerele triple sunt formate din dormitor + canapeaextensibila. Poate gazdui pana la 3persoane fara costuri aditionale.
Cuspaii generoase de pana la 40 m2, apartamentele pentru 3 persoane dispunde un dormitor, living i baie cu cabina de du. Ideal pentru familii mici.
Conceputepentru grupuri de prieteni si familii, apartamentele pentru 4 persoane, au douadormitoare cu doua paturi individuale si o baie cu dus.
Suita,o camera foarte speciala decorata in lemn, cu un pat king size, jacuzzi si sauna, ideala pentruescapade romantice.
Facilitati: telefon international, minibar, internet gratuit in camera si wireless in spatiilepublice, room-service, supraveghere videoin spatiile publice si exterior, parcare interioara, baie cu dus in toatecamerele, incalzire centrala,climatizare in spatiile publice, seif receptie.
Contra cost se ofera urmatoarele servicii: curierat,doctor si dentist la cerere, servicii de masaj la cerere, check-out intarziat,transport auto
Atractii in zona: Pe lista destinatiilor turistice dincentrul istoric al Brasovului fac parte si Piata Sfatului, unde se gasesc Casa Sfatului, Muzeul Judetean de Istorie si in imediata apropiere,Poarta Ecaterina, Poarta Schei si Prima Scoala Romaneasca.
Este permisa prezenta animalelor de companie achitand otaxa suplimentara de 15 euro / animal.