Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotel Q Brasov beneficiaza de o locatie linistita in Brasov, la doar 5 minute de mers cu masina de centrul orasului si de gara. Oaspetii au la dispozitie acces gratuit la internet WiFi.

Q HOTEL Brasov intampina nevoile dumneavoastra de cazare, oferind servicii de 4 stele, dar mentinand planul tarifar de 3 stele, intr-o structura noua, moderna cu dotari conform standardelor europene.
Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon - in unele camere, internet - wireless, uscator de par. Numar total camere: 50 Single: 1 Duble: 46 - cu 2 paturi sau pat matrimonial
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - pentru micul dejun, parcare proprie, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, lift, bar, terasa, nu sunt acceptate animale de companie.
Locatie:
Q HOTEL Brasov este amplasat intr-o zona centrala si linistita a orasului, cu patrimoniu turistic imens si bogat, la numai cateva minute atat de Gara Brasov cat si de centrul vechi al orasului.
Servicii masa:
Micul dejun se serveste in salonul special amenajat. La cerere se pot organiza mese pentru grupuri.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - cu o capacitate de 80, respectiv 30 de locuri. Dotari: echipament audio-video, climatizare ,videoproiector, microfon , internet wireless, computer laptop, flip-chart cu consumabile si ecran de proiectie.