Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 13 hoteluri

Breaza, Romania

Observatii taxa hoteliera este de 125 la tariful se cazare se plateste la receptie

Breaza, Romania

Complexul de Terapie Naturala ALEXANDRA deruleaza programe de prevenire si combatere ale bolii stresului si imbatranirii Acestea au ca obiectiv relaxarea precum si imbunatatirea tonusului general prin terapii alternative exercitii fizice odihna activ . . .

Breaza, Romania

Observatii taxa hoteliera de 125 la tariful de cazare se plateste la receptie

Breaza, Romania

Observatii taxa hoteliera este de 125 la tariful de cazare si se plateste la receptie

Breaza, Romania

Situat in orasul Breaza judetul Prahova la aproximativ 100 km de Bucuresti Lac de Verde - Golf Leisure Resort reprezinta o alegere pe care nu o veti regreta cand decideti sa evadati din cenusiul urban intr-o oaza de liniste si relaxare unde veti fi . . .

Breaza, Romania

Pensiunea Raza de Soare a fost inaugurata in primavara anului 2009 si dispune de 15 camere de cazare toate avand confortul de 4 din care8 camere cu doua paturi individuale2 camere cu doua paturi individuale si canapea extensibila3 camere gen apartam . . .

Breaza, Romania

Satul Banului dispune de 5 camere in 2 corpuri de cladireAceasta pensiune agroturistica serveste un mic dejun continental in fiecare dimineataMesele sunt servite doar la cerere nu are restaurant a la carte sunt serviti doar oaspetii pensiunii Se tin . . .

Breaza, Romania

Va punem la dispozitie spre inchiriere camere amenajate in stil traditional muntenescNumele camerelor din hambar sunt date in amintirea a trei dintre strabunicile noastre Maica Lina Maica Floarea si Maica Lisandra iar parterul acestuia a devenit spa . . .