Lac de Verde Golf


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Situat in orasul Breaza, judetul Prahova, la aproximativ 100 km de Bucuresti, Lac de Verde - Golf & Leisure Resort reprezinta o alegere pe care nu o veti regreta cand decideti sa evadati din cenusiul urban, intr-o oaza de liniste si relaxare, unde veti fi insotiti in permanenta de muzica naturii.

Localizare
Lac de Verde Golf este situat in Breaza, la numai 100 km distanta de Bucuresti si la 70 km distanta de Brasov, avand o pozitie privilegiata, in mijlocul naturii.

Distante
- 100 km de Bucuresti
- 70 km de centru Brasov
- 26 km de Sinaia
- 17 km de Predeal

Puncte de interes
- Muzeul Cinegetic Posada (15 km)
- Castelul Iulia Hasdeu (10 km)

Atu-uri hotel
- teren de golf
- activitati diverse
- apropierea de Bucuresti (100 km)

Facilitati
Lac de Verde oferta clientilor sai un teren de golf (contra cost) si 2 sali de conferinte (sala Club House-30 pax, sala Paul Tomita-100 pax) si un Grand Ballroom (300 pax).
Alte servicii contra cost: sauna, jacuzzi, tir cu arcul, tir cu arcul pt copii, masaj, paintball, tiroliana, snow tubing, ceremonie de servire a ceaiului conform traditiilor chinezesti
Alte servicii gratuite: parcare, TV, internet, acces la indoor golf, lounge, darts, biliard, tenis de masa, tir cu arcul indoor, badminton, cycling, acces la piscina exterioara in sezonul cald, sanii in sezonul rece.

Facilitati copii
- loc de joaca pentru copii
- tir cu arcul pentru copii

Camere
Bucurati-va de o experienta unica, alegand tipul de camera care vi se potriveste cel mai bine, fiecare camera avand o individualitate aparte. Conceptul camerelor abordeaza stilul clasic, cu usoare influente moderne, aplicand o cromatica inspirata din culorile naturii si ale pamantului, folosind cu precadere lemnul, pentru a crea o ambianta relaxanta si confortabila.
Hotelul dispune de 33 de camere, structurate in 3 corpuri-concept:
- Complex Casa Gradinarului: 23 camere duble (3 matrimoniale si 20 twin)
Acest tip de camere este foarte potrivit persoanelor dinamice, moderne, active, care vor sa evadeze din urbanul cenusiu si sa se bucure de confort in mijlocul naturii.
Spatiile sunt moderne, cu decoruri atent alese, beneficiind de terase private, bai proprii cu dusuri cu hidromasaj, fiind recomandate evenimentelor corporate, grupurilor organizate, taberelor de copii etc.
- Hotel Picasso: 6 camere duble (4 matrimoniale si 2 twin)
Corpul - concept Picasso este recomandat grupurilor care vor sa se distreze pana in zori, sa socializeze si care vor sa incerce o experienta aparte 'out of regular'.
Servicii incluse: accesul la livingul generos care deserveste intreaga cladire; zona de barbeque
Servicii extra disponibile in incinta vilei: sauna
- Club House: 4 apartamente si 1 camera dubla twin
Apartamentele si camera au vedere panoramica exceptionala spre terenul de golf. Acest tip de camere este foarte potrivit oamenilor de afaceri, intalnirilor la nivel inalt, si celor care isi doresc intimidate.
In sezonul rece (1 oct-1 mai) cazarea este posibila doar prin rezervarea intregii capacitati!!!

Structura Club House: receptie; lounge; restaurant pentru servirea mesei; sala de conferinta; zona de relaxare; 1 camera dubla; 2 apartamente exclusive; 2 apartamente exclusive deluxe (cu scara interioara/zona pentru copii)

Servicii incluse: centru de conferinta; zone pentru meetinguri restranse; lounge; restaurant; fitness; sauna, Jacuzzi; cada cu hidromasaj; parcare supravegheata.

Servicii extra: baby sitting; relaxare (masaj, bai de plante medicinale- culese din parcul propriu; tratamente de infrumusetare si remodelare corporala); ceremonie de servire a ceaiului conform traditiilor chinezesti; excursii optionale

Tipuri camera
Camere duble twin (22)
Camere duble matrimoniale (7)
Apartamente (4)

Dotari camera
Fiecare camera are baie proprie, fiind dotata cu cablu tv, conexiune gratuita la internet si minibar, parcare gratuita si serviciu de receptie.