Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Criss este situat in Bucuresti in cartierul Militari, pe Bulevardul Iuliu Maniu, la o distanta de aproximativ 8 km de centrul orasului in imediata vecinatate a magazinul Metro Militari. Facilitati hotel: restaurant, 2 lifturi, zona receptie, sali de conferinta, bar cu terasa in aer liber pe timpul verii, parcare gratuita, acces Internet, room service, acces persoane cu dizabilitati, calcatorie, depozitare bagaje, masa de calcat. Hotelul dispune de 110 camere. Facilitati camere: baie proprie, TV, Internet WiFi, aer conditionat, frigider, cutie de valori, uscator de par.
Hotelul Criss este situat in Bucuresti in cartierul Militari, pe Bulevardul Iuliu Maniu, la o distanta de aproximativ 8 km de centrul orasului in imediata vecinatate a magazinul Metro Militari. Facilitati hotel: restaurant, 2 lifturi, zona receptie, sali de conferinta, bar cu terasa in aer liber pe timpul verii, parcare gratuita, acces Internet, room service, acces persoane cu dizabilitati, calcatorie, depozitare bagaje. Hotelul dispune de 110 camere. Facilitati camere: baie proprie, TV, Internet WiFi, aer conditionat, frigider, cutie de valori, uscator de par.
Descriere camere:
baie proprie, TV, Internet WiFi, aer conditionat, frigider, cutie de valori, uscator de par.
Descriere facilitati:
restaurant, 2 lifturi, zona receptie, sali de conferinta, bar cu terasa in aer liber pe timpul verii, parcare gratuita, acces Internet, room service, acces persoane cu dizabilitati, calcatorie, depozitare bagaje, masa de calcat. Hotelul dispune de 110 camere.
Locatie:
Hotelul Criss este situat in Bucuresti in cartierul Militari, pe Bulevardul Iuliu Maniu, la o distanta de aproximativ 8 km de centrul orasului in imediata vecinatate a magazinul Metro Militari.