Sheraton Bucharest


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Situat in centrul orasului, la 150 de metri de statia de metrou Piata Romana si la cativa pasi de cea mai apropiata statie de autobuz. Facilitati hotel: restaurant, bar, cafenea, parcare cu valet, room service, centru de afaceri, serviciu de spalatorie, cazino, centru de spa & wellness, baie de aburi, wi-fi gratuit, sala de fitness, personal multilingv. Hotelul ofera 270 de camere spatioase, inclusiv 1 Suita Prezidentiala si 27 de Suite de lux. Facilitati camere: TV LCD cu ecran plat de 40 de inch, telefon de serviciu one touch, draperii ce permit opturarea luminii, cafeteiera, seif inclusiv pentru laptop, fier de calcat, AC cu 4 tuburi individuale, mini - bar, dus, uscator de par, halate de baie.
Descriere camere:
TV LCD cu ecran plat de 40 de inch, telefon de serviciu one touch, draperii ce permit opturarea luminii, cafeteiera, seif inclusiv pentru laptop, fier de calcat, AC cu 4 tuburi individuale, mini - bar, dus, uscator de par, halate de baie.
Descriere facilitati:
restaurant, bar, cafenea, parcare cu valet, room service, centru de afaceri, serviciu de spalatorie, cazino, centru de spa & wellness, baie de aburi, wi-fi gratuit, sala de fitness, personal multilingv. Hotelul ofera 270 de camere spatioase, inclusiv 1 Suita Prezidentiala si 27 de Suite de lux.
Locatie:
Situat in centrul orasului, la 150 de metri de statia de metrou Piata Romana si la cativa pasi de cea mai apropiata statie de autobuz.