Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere


Hotelul Silva Busteni se afla la poalele Muntilor Bucegi, la doar 10 metri de telecabina spre Babele. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Baia privata este dotata cu dus, articole de toaleta gratuite si uscator de par.

Camerele duble standard, in numar de 84, sunt spatioase, bine luminate si prevazute cu balcon. Baile sunt dotate cu cada sau cabina de dus. Acest tip de camera are paturi twin si se poate folosi si in regim single.


Camerele duble superioare ocupa in exclusivitate etajul 6 al hotelului Silva si sunt amenajate astfel incat sa ofere un grad inalt de comfort si eleganta. In numar de 10, camerele au paturi twin sau pat matrimonial iar baile sunt dotate cu cada sau cabina de dus. Acest tip de camera nu este prevazut cu balcon.


Cele 6 apartamente ale hotelului Silva sunt dedicate atat cuplurilor care doresc un plus de spatiu si comfort cat si familiilor cu copii. Apartamentul este format din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila si loc de relaxare, baie si balcon.


Hotelul Silva dispune de 6 apartamente Duplex, cu un design deosebit, special concepute pentru a oferi sejururi relaxante si comfortabile. Apartamentele sunt compuse din living cu zona de relaxare si dormitor cu pat matrimonial, spre care se face accesul cu scara interioara. Apartamentele Duplex nu dispun de balcon.


Proprietatea are un bar in hol unde va puteti bucura de o bautura. Oamenii de afaceri au la dispozitie si 5 sali de conferinte la Hotel Silva Busteni.
La restaurantul hotelului puteti savura mancaruri din bucataria internationala sau traditionala romaneasca. Pe terasa in aer liber puteti lua masa admirand muntii din fata. Hotelul serveste un mic dejun tip bufet.In cadrul Hotelului Silva este interzis accesul turistilor insotiti de animale.

Servicii hoteliere:
Serviciu de receptie 24h
Seif la receptie
Spalatorie
Camera de bagaje
Parcare gratuita, in limita locurilor disponibile
Restaurant/Bar/Terasa de vara
Loc de joaca pentru copii
Tenis de masa-contra cost
Biliard-contra cost
Centru Business






Locatie