OLTUL

   Calimanesti Caciulata


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Oltul este situat in centrul statiunii.



Facilitati Hotel

Hotelul dispune de 231 de camere. Complexul mai are in doatre restaurant, baza de tratament.



Facilitati Camere

Camerele au grup sanitar propriu, TV color, cablu TV.



Tratament:

Indicatii cura interna: Se pot trata afectiuni ale tubului digestiv (gastrite cornice, boala ulceroasa, sechele stomac operat), boli ale veziculei si cailor biliare, afectiuni dismetabolice (hiperuricemii; dislipidemii; diabet zaharat compensate) , precum sii afectiuni ale rinichilor si cailor urinare..

Indicatii cura externa: Se pot trata afectiuni ale aparatului locomotor (artroze, spondiloze, afectiuni degenerative articulare ale omului vârstnic, nevralgii, nevrite, ascitalgii, sechele posttraumatice), afectiuni ginecologice (anexite, sterilitate secundara) si afectiuni ale cailor respiratorii superioare (rinofaringite, sinuzite cronice, bronsite cronice, astm bronsic).

Tratament parenteral: Injectii intramusculare cu apa sulfuroasa în alergozele cutanate.

Se aplica, de asemenea tratamente de mare eficacitate cu GEROVITAL H3, ASLAVITAL, PELL-AMAR, BOICIL FORTE.

Alte informatii : In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix.

Turistii trebuie sa aiba dovada de asi.gurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.

Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari.

Unde sUnt precizari ca tratamentul se plateste in toate zilele (Luni -Duminica), in cazul in care nu se face tratament la baza de tartament sambata si duminica aceste proceduri se repartizeaza in celelalte zile.