DOMNITEI


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Pachet Odihna (02.01-27.06.2020)
Cazare 5 nopti cu mic dejun si fisa cont 150 lei/pers/sejur
Acces Spa







Amplasate in Calimanesti Caciulata, Hotelul Domnitei 3* si Pensiunea Domnitei 4* va ofera cazare in 24 camere duble intr-o atmosfera calda si intima.
Hotelul Domnitei 3*, are o capacitate de 30 de locuri (15 camere twin) la care se adauga 18 locuri (9 camere twin) in Pensiunea Domnitei 4*, ambele locatii aflandu-se in aceeasi incinta, intr-un cadru calduros si intim.Va punem la dispozitie spatii de cazare in Calimanesti - Caciulata dotate cu: grup sanitar propriu, uscator de par, televizor LED, minibar, internet, sistem incalzire.
Complexul ofera turistilor urmatoarele facilitati:sala de conferinte, piscina exterioara / piscina interioara cu apa calda, tennis de masa, spatiu de joaca pentru copii interior - exterior, mic dejun, seif la receptie, fax, plata prin card, parcare iluminata.
Piscina cu apa calda care deserveste Hotelul Domnitei si Pensiunea Domnitei va asteapta in orice anotimp sa va bucurati de posibilitatea de a practica inotul in conditii de confort maxim. Piscina interioara este organizata pentru un acces facil din interior cat si din exterior.Astfel accesul din camerele din incinta este comod si rapid. De asemenea la exterior va mai asteapta o piscina, in care apa are temperatura mediului ambiant si care este potrivita pentru utilizarea in sezonul estival.
Am amenajat pentru dumneavoastra si zona de saune unde puteti beneficia de relaxarea oferita de: sauna finlandeza, sauna uscata si de sauna cu infrarosii. De asemenea salina este pregatita sa-si intampine oaspetii pentru o cura cu aerosoli salini, benefici pentru intretinerea aparatului respirator sau pentru tratarea anumitor afectiuni respiratorii.