Perla Oltului


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Complexul turistic Hotel Perla Oltului *** se afla in Calimanesti Caciulata, renumita statiune balneo-climaterica la 20 de kilometri de Municipiul Ramnicu Valcea si 60 de kilometri de Sibiu.
Hotel Perla Oltului *** este situat in statiunea balneara Calimanesti, la doar 2 km de Parcul National Cozia si Manastirea Cozia. Chiar in fata propietatii se afla o statie de autobuz, iar gara locala este la 4 km. Oaspetii pot practica ciclism si drumetii in apropiere si sa pescuiasca in raul Olt, situat la doar 400 de metri.
Propietatea dispune de de 78 de locuri de cazare (21 de camere duble cu pat matrimonial, 7 camere cu doua paturi, 2 apartamente si 3 garsoniere), toate acestea fiind echipate cu televizor, telefon, minibar, acces internet wireless si baie privata cu dus.
Restaurantul serveste preparate traditionale si este impartit in 2 sali elegante cu o capacitate totala de 150 de locuri, ambele putand gazdui orice tip de eveniment de la nunti, botezuri, petreceri private pana la training-uri si teambuilding-uri. Terasa exterioare are o capacitate totala de 100 locuri.
Oaspetii au acces la piscina termala interioara si la centru de fitness. De asemenea, oaspetii au la dispozitie o sauna si servicii de masaj. In spatele hotelului se gasesc izvoare cu apa termala, iar chiar vizavi se afla un izvor cu apa dulce. Hotel Perla Oltului *** dispune si de o sala de conferinte.
Hotel Perla Oltului *** este locul in care va puteti bucura de conditii de cazare si facilitati superioare tuturor hotelurilor de trei stele din statiunea balneo climaterica Calimanesti Caciulata. Hotel Perla Oltului *** combina serviciile de cazare excelente cu dotari si facilitati menite sa va ofere confort si liniste pe durata intregului sejur.