Milexim


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Amplasare: La intrarea in municipiul Campia Turzii, dinspre Turda, pe soseaua internationala E60

Complexul Turistic MILEXIM, situat la intrarea in municipiul Campia Turzii dinspre Turda, pe soseaua internationala E60, reprezinta locatia perfecta pentru odihna si relaxare intr-un cadru deosebit, plin de rafinament, rustic si eleganta.
Complexul Turistic MILEXIM este format din trei corpuri de cladire, respectiv camere cu 3, 4 sau 5 stele.
Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn sculptat, minibar, aer conditionat, televizor si cablu tv, internet si calculator, cu acces nelimitat inclus in pret, telefon, combina muzicala, seif pentru valori. Baile camerelor sunt dotate cu cabine de dus cu hidromasaj, uscator de par , obiecte sanitare din marmura, respectiv jacuzzi in apartamente, iar camerele matrimoniale de 5 stele beneficiaza de sauna.
Parcarea pazita si supravegheata video, sta la dispozitia dumneavoastra, pe tot parcursul sederii la complexul noastru, gratuit.
Gama de servicii oferite la cazare se completeaza cu: mic dejun, servicii de curatatorie, servicii de secretariat, fax, fotocopiere, internet, telefon international.
In cadrul Complexului turistic Milexim functioneaza non stop un restaurant rustic, cu 80 de locuri, un salon restaurant pentru nefumatori, cu 30 locuri, o sala de conferinta.
Restaurantul se adreseaza impatimitilor artei culinare, aflati in cautarea gustului desavarsit, printr-o gama larga de preparate rafinate din bucataria romaneasca si internationala (pizza pe vatra la cuptor cu lemne, ciorba de fasole in paine), bauturi de marca si servicii ireprosabile.
Sala de evenimente MILEXIM dispune de 200 de locuri. Atrage atat prin meniul extrem de bogat cu specialitati culinare traditionale si internationale, dar mai ales prin amenajarea locatiei, intr-un stil traditional, rustic, cu elemente specifice romanesti.
Complexul Milexim pune la dispozitia clientilor cazati urmatoarele:
- masa de tenis, biliard, sah, table, remy, darts
- sauna, jacuzzi, sala fitness, piscina interioara cu apa calda, singura din zona.
La cerere, in afara complexului, se mai pot face rezervari pentru:Tenis de camp, teren de fotbal cu gazon artificial si nocturna, paintball, bowling, pescuit sportiv, inchiriere ATV, cabane la munte.