Kokett

   Str Nicolae Iorga 5, Campulung Muscel 115100, Campulung Muscel Vezi locatia pe harta


Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
Air conditioning
Minibar
Hairdryer
Conference room
Cable/Satellite TV
Room service
Free wireless internet
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Ironing service
Soundproof rooms

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Pensiunea Kokett este situat in Campulung Muscel, un oras de munte situat pe DN73, intre Pitesti si Brasov, pe valea Raului Targului.

Facilitati hotel: restaurant, terasa, sala de mese, bar, spatiu de nefumatori, receptie disponibila 24/24, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, sali de conferinta si petreceri, serviciu de calcat imbracaminte, internet wifi gratuit, parcare gratuita.

Facilitati camere: aer conditionat, internet in camera, minibar, articole de toaleta, uscator de par, prosoape de baie, halat de baie, room service, televizor LCD/plasma.

Servicii masa

Facilitati copii

Descriere camere:
aer conditionat, internet in camera, minibar, articole de toaleta, uscator de par, prosoape de baie, halat de baie, room service, televizor LCD/plasma.

Descriere facilitati:
restaurant, terasa, sala de mese, bar, spatiu de nefumatori, receptie disponibila 24/24, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, sali de conferinta si petreceri, serviciu de calcat imbracaminte, internet wifi gratuit, parcare gratuita.

Locatie:
Pensiunea Kokett este situat in Campulung Muscel, un oras de munte situat pe DN73, intre Pitesti si Brasov, pe valea Raului Targului.

Locatie