Facilitati

Bar
Restaurant
Camere nefumători
Terasă
Wi-Fi
Recepție
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Aer condiționat
Zonă fumători
Parcare păzită
Cheie acces
Lift
Mobilier extern
Check-in / Check-out prioritar
Seif
Alarmă fum
Grădină
Cameră depozitare bagaje
Loc de joaca exterior pt. copii
Loc de joacă copii
Terasă acoperită
Monitorizare video 24h
Umbrele de soare
Recepție 24h
Teren de tenis
Loc de joacă la interior
Serviciu curățătorie
Facilități persoane cu dizabilități
Plajă

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

HOTEL OPAL este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora, fiind amplasat pe faleza din statiune, la 50 de metri de plaja si dispune de 216 camere duble, dintre care 150 cu vedere la mare, 15 apartamente cu living, dormitor si 2 balcoane, toate cu vedere spre mare.

Hotelul accepta animale de companie de talie mica 60 Lei / noapte.
La terasa hotelului Opal poti admira marea de asemenea te poti bucurata de meniul a la carte, ce contine o selectie de preparate culinare de tip Bistro, cat si o varietate numeroasa de feluri de pizza, coapta la cuptor cu lemne. Toate acestea, insotite bineinteles de o selectie variata de bauturi si servite de echipa noastra la cele mai inalte standarde.
Bucurati-va de o cafea, un suc racoritor, un cocktail, o inghetata sau un desert in zona lounge a restaurantului. Atmosfera intima si relaxanta, conturata de canapele comode, muzica ambientala, sunt menite sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi.
Oricare ar fi scopul vizitei dumneavoastra, Hotel Opal by the sea, va ofera cadrul ideal pentru organizarea oricarui tip de eveniment corporate, de la intalniri de afaceri, pana la workshop-uri, traininguri, conferinte, prezentari, simpozioane, lansari de produse, gale si premieri si multe altele, puteti imbina utilul cu placutul, afacerile cu relaxarea.
Pentru impatimitii 'sportului alb' Hotel Opal va pune la dispozitie un teren de tenis de camp modern, administrat de un instructor autorizat.
Terenul de tenis a fost reconditionat, cu materiale de inalta calitate si durabilitate.
Se pot inchiria rachete si mingii, de asemenea se oferasi lectii cu instructor autorizat, contra cost.
Locul de joaca special amenajat pentru copii va sta la dispozitie pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura pe deplin de vacanta.
Aflat in incinta Hotelului Opal, noul loc de joaca si petreceri pentru copii, ofera multe surprize pentru cei mici, dar si beneficii pentru parinti. Locul de joaca este dotat cu trambuline, perete interactiv de catarat, trasee presarate cu aventuri, jocuri si jucarii, voie buna si veselie. Parintii pot beneficia de spatiile de relaxare, restaurantul si barul Hotelului Opal, servind o cafea, un cocktail sau o masa delicioasa si sanatoasa alaturi de cei mici.

NOU! Anul 2020 vine si cu o facilitate importanta legata de accesul turistilor la plaja, printr-un contract de colaborare incheiat cu operatorul plajei AGAT.
Astfel, turistii hotelului Opal au acces la plaja amenajata, accesul facandu-se facil, din curtea interioara ce da catre mare, fiind vorba de un drum parcurs pe jos de maxim cinci minute. Turistii hotelului beneficiaza de accesul la o suprafata de plaja de 8.990 mp, din care 5.000 mp zona pentru sezlonguri, si 2.990 mp zona pentru cearceafuri.
Sezlongurile se inchiriaza cu saltea, masuta si umbrela, la pretul de:
- 15 lei/bucata - in perioada 01.06.2020 - 16.07.2020, 01.09.2020 - 20.09.2020
- 20 lei/bucata - in perioada 17.07.2020 - 31.08.2020
Clientii hotelului vor plati contravaloarea inchirierii sezlongurilor operatorului de plaja, la intrarea pe sectorul de plaja, si vor fi deserviti de operator in ordinea venirii si disponibilitatii sezlongurilor la momentul sosirii. Sezlongurile nu pot fi rezervate la hotel, ci direct la operatorul de plaja, daca exista disponibilitate.

Servicii masa:
MASA se poate servi in restaurant propriu si la Braseria cu terasa si vedere la mare. Restaurantul Opal va gazdui micul dejun si pranzul sub forma de bufet suedez. Terasa va fi deschisa la pranz si cina, pentru servirea 'a la carte'.
Mic dejun - bufet suedez si include apa, ceai, cafea, suc.
Demipensiune - mic dejun si pranz sub forma de bufet suedez, cu bauturi incluse (apa, suc, bere, vin, cafea) in perioada 04.07-05.09.2020. In perioada 12.06 - 03.07.2020, in cazul in care sunt mai putin de 40 persoane, vor beneficia de fisa cont in valoare de 100 lei/camera/zi.
Pensiune completa - mic dejun si pranz sub forma de bufet suedez, cu bauturi incluse (apa, suc, bere, vin, cafea) in perioada 04.07-05.09.2020 si o fisa cont de 50 lei/camera/zi pentru servirea cinei aa la cartea, pe Terasa Opal. In perioada 12.06 - 03.07.2020, in cazul in care sunt mai putin de 40 persoane, vor beneficia de fisa cont in valoare de 100 lei/camera/zi.

Dotari camere:
Camerele duble au baie proprie, televizor LED (diagonala 80 cm), aer conditionat, feon, internet wireless, balcon cu mobilier si uscator, mocheta sau parchet, plasa impotriva insectelor. Suprafata: 18 mp.
Camerele duble standard sunt dotate cu paturi twin decorate in nuante de bleu,bej sau maron, oferind o priveliste panoramica deosebita spre Marea Neagra sau Padurea Comorova Sunt modernizate in anul 2020, astfel: bai complet renovate, parchet, perdele si saltele noi. Mobilierul este mai vechi, reconditionat. Sunt situate la etajele 1,2,3, au vedere spre mare sau spre Padurea Comorova. Repartitia pe etaje se face de catre Receptie, in momentul cazarii.
Camerele duble confort sunt dotate cu paturi twin, au un decor simplu, dar futurist, fiind proiectate de un designer renumit si sunt mobilate cu piese in nuanta Zebrano. Sunt situate la etajele 4,5,6, au vedere spre mare sau spre Padurea Comorova, au mobilier modern si baile renovate acum cativa ani. Repartitia pe etaje se face de catre receptie, in momentul cazarii.
Apartamentele sun formate dintr-un living cu o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, dressing room si doua balcoane cu priveliste panoramica spre mare.
Toate spatiile noastre de cazare beneficiaza de aceleasi facilitati si va pun la dispozitie tot confortul de care aveti nevoie dupa o zi de plaja sau pentru a va relaxa dupa un eveniment important pentru compania dumneavoastra.

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- primul copil 0 - 3.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun;
- 4 - 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, dar achita 50% din mese
-10 -14.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, dar achita mesele integral
- al doilea copil 0 -14.99 ani achita patul suplimentar si mesele conform varstei .
Patul suplimentar - 60 lei / zi


Locatie