AQUA VIEW BOUTIQUE HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Situat in apropiere de plaja cu nisip din Ceaika, Hotelul AquaView are un restaurant elegant care ofera preparate din bucataria europeana, o piscina si un centru spa. Camerele elegante au acces WiFi gratuit si balcon mobilat cu vedere la Marea Neagra.


Camerele spatioase ale Hotelului AquaView au tapet elegant, podea din lemn si draperii, precum si o zona de relaxare cu birou si TV LCD cu canale prin satelit. Fiecare camera are minibar si aer conditionat. Baia este prevazuta cu articole de toaleta si uscator de par.


Micul dejun tip bufet si cina sunt servite in zona de luat masa care este amenajata cu mobilier din lemn de culoare inchisa si picturi. La bar sunt disponibile bauturi si cafea pe tot parcursul zilei.


Optiunile de wellness ale centrului spa includ o sauna cu infrarosu si o cada cu hidromasaj. De asemenea, sunt disponibile si facilitati de masaj.


Oaspetii vor gasi restaurante si baruri pe plaja, precum si facilitati pentru sporturi nautice, precum jet ski si windsurfing. Centrul orasului Varna este la 16 km. Aeroportul Varna se afla la aproximativ 23 km, iar autobuzul opreste la 20 de metri de hotel.