MAGNOLIA CLUB - CHAIKA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Localizare: in linistita si retrasa statiune Chaika, undeva intre binecunoscutele statiuni Nisipurile de Aur si Sf. Constantin & Elena. Hotelul se afla la circa 150 m de plaja Cabacum, la 6 km de centrul Nisipurile de Aur, 14 km de Varna. Coborarea spre plaja fiind pe o portiune de drum asfaltat si scari.
Facilitati hotel
Facilitati Hotel: ofera cazare in 2 corpuri de cladire, situate foarte aproape unul de celalalt, oferind cazare intr-un total de 199 camere duble, restaurant a la carte, plaja privata cu beach bar. Fiecare hotel dispune de restaurant cu terasa descoperita, lobby bar si bar la piscina. Fiecare hotel dispune de piscina exterioara pentru adulti, exista o piscina pentru copii; sala de conferinta, seif la receptie, magazine, birou de schimb valutar, acces Internet, teren de tenis. Cele doua hoteluri Magnolia 1 si Magnolia 2 dispun de terenuri de volei si baschet, loc de joaca copii, biliard, fitness, masa de tenis.
Camerele duble superior sunt localizate in Hotel Magnolia palace
Camerele duble standard si family room sea view sunt localizate in Park Hotel Magnolia.

Studio-urile si apartamentele sunt situate in cladirea aditionala cu 2 etaje. Aceste 2 tipuri de camere nu accepta ocuparea de 3 adulti.
Studio (max 2 + 3) - 1 camera mai spatioasa;
Apartment (max 2 + 1) - este format din 2 camere fara usa intre ele.
Descriere masa
All Inclusive
Gratuit: sezlonguri + umbrela la plaja (in limita disponibilitatii) si la piscina, beach bar Combo