Granata

   Str Cometei 1620, Clujnapoca 400493, Cluj Napoca


Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Shower
Sauna
Jacuzzi
Conference room
Room service
Free wireless internet
Free parking
24-Hour Front Desk
Tennis court

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotel Granata este situat într-o zona liniştita, rezidentiala a Clujului, la 100 de metri de drumul european E60, la 15 minute de Aeroportul International Cluj-Napoca şi 5 minute de centrul orasului.
Cu un design impresionant, in ton cu mostenirea arhitectonica a orasului, Hotel Granata este conceput pentru a convinge cele mai rafinate gusturi şi cele mai exigente dorinţe.

Descriere camere:
Camerele spaţioase şi panorama pe care acestea o ofera sunt completate cu dotari de excepţie, oferind un ambient luxos şi modernist. In funcţie de tipul ales, în camere va aşteapta aer condi-ţionat, minibar, frigider, televizor, cablu tv, fotoliu de masaj, telefoane (atat în cameră cat şi în baie), cabina de duş, jacuzzi sau seif personal digital.

Descriere facilitati:
44 de camere de 4* sau pentru cele 10 camere de 3*, amenajate şi dotate astfel încât să vă ofere o stare absoluta de confort. Camerele spaţioase şi panorama pe care acestea o oferă sunt completate cu dotări de excepţie, oferind un ambient luxos şi modernist.
O parte din serviciile incluse în oferta Hotel Granata sunt: seif pentru valori personale, internet wireless, roomservice, parcare pazita sau servicii de wake-up call şi secretariat. Restaurantul Granata vă rasfata cu cele mai rafinate specialităţi tradiţionale sau internaţionale, fiind locul perfect atât pentru întâlniri de afaceri cât şi pentru cine romantice.

Locatie:
Hotelul este situat la 100 de metri de drumul european E60, la 15 minute de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca si 5 minute de centrul oraşului.