Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Confortabil si accesibil, situat chiar la intrarea in statiunea Mamaia - la 5 minute de parcul acvatic Aqua Magic si 10 minute de plaja - Hotel Dobrogea va surprinde inca din prima clipa. Intregul personal al complexului hotelier va sta la dispozitie pentru asigurarea unui sejur placut si confortabil. Hotel Dobrogea face parte din categoria hotelurilor de 2 stele.
Descriere camere:
Hotelul dispune de un bar de zi cu o capacitate de 25 de locuri si un restaurant,cu formatie proprie, avand o capacitate de 200 de locuri unde se pot organiza petreceri, nunti, botezuri, etc. In cadrul hotelului exista si o sala de conferinta unde la cerere se pot organiza si cocktail-uri, banchete, reuniuni. In cadrul restaurantului puteti savura delicioasele variante de meniuri pe care vi le propunem specificand totodata ca la dorinta dumneavoastra vi se acorda posibilitatea de le modifica cum doriti. In cadrul hotelului puteti beneficia contra cost si de cabinet de optica medicala, salon de infrumusetare, cabinet stomatologic, magazin alimentar.
Descriere facilitati:
Hotelul dispune de urmatoarele tipuri de camere: 40 de camere duble 21 de camere triple - cu 3 paturi sau 2 paturi si o canapea, scara interioara 2 apartamente Fiecare camera dispune de : TV telefon frigider la cerere baie in camera cu cadita pentru dus, apartamentele au cada balcon apa calda nonstop
Locatie:
-internet wireless gratuit in toate camerele; -receptia hotelului va sta la dispozitie cu toata gama de informatii necesare dumneavoastra in hotel; -hotelul dispune de un spatiu special amenajat pentru depozitarea si pastrarea temporara a bagajelor; -hotelul dispune de un seif pentru pastrarea obiectelor de valoare, bijuterii, bani, etc. -orice obiect uitat de dumneavoastra in camera de hotel este pastrat timp de un an. In acest interval, obiectele uitate se restituie; -hotelul asigura serviciul de trezire a clientilor la ora solicitata; -la receptie puteti solicita comenzi taximetre.