Ibis Constanta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Ibis este situat la 200 de m de plaja din Constanta si la 300 de m fata de centrul istoric al orasului si de sit-ul arheologic. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, lift, aer conditionat, camera de bagaje, ziare, animale de companie acceptate (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), sala de fitness (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar), sala de conferinta (cost suplimentar), aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap, statie de incarcat vehiculele electrice. Hotelul dispune de 154 de camere. Facilitati camere: acces pe baza de cartela securizata, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, televizor LCD, frigider, birou de lucru, internet wireless, balcon.
Hotelul Ibis este situat la 200 de m de plaja din Constanta si la 300 de m fata de centrul istoric al orasului si de sit-ul arheologic. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, lift, aer conditionat, camera de bagaje, ziare, animale de companie acceptate (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), sala de fitness (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar), sala de conferinta (cost suplimentar), aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap, statie de incarcat vehiculele electrice. Hotelul dispune de 154 de camere. Facilitati camere: acces pe baza de cartela securizata, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, televizor LCD, frigider, birou de lucru, internet wireless, balcon
Descriere camere:
acces pe baza de cartela securizata, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, televizor LCD, frigider, birou de lucru, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, lift, aer conditionat, camera de bagaje, ziare, animale de companie acceptate (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), sala de fitness (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar), sala de conferinta (cost suplimentar), aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap, statie de incarcat vehiculele electrice. Hotelul dispune de 154 de camere.
Locatie:
Hotelul Ibis este situat la 200 de m de plaja din Constanta si la 300 de m fata de centrul istoric al orasului si de sit-ul arheologic.