CASA MARIA CM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

VILA CASA MARIA** COSTINESTI
Descrierea Unitatii Vila Casa Maria este localizata la aproximativ 15 minute de mers pe jos fata de plaja, la aproximativ 300m fata de parcul de distractii din Costinesti. Vila Casa Maria pune la dispozitia turistilor 10 camere duble si 6 camere cvadruple (family). Vila dispune de o terasa unde se poate servi masa, bar, lounge comun si gradina, loc de joaca pentru copii si parcare privata. La cazare exista receptie deschisa nonstop, serviciu de transfer de la/la aeroport, room service si WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Toate camerele pensiunii sunt dotate cu pat matrimonial (camerele cvadruple au pat matrimonial si canapea extensibila), baie proprie cu dus, frigider, aer conditionat, internet wireless, dulap - sifonier, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape. Unele unitati de cazare ofera terasa (balcon doar la etaj I si II).

Complexul serveste un mic dejun tip buffet suedez (la minim 20 persoane cazate), in rest Mic dejun continental in 3 variante, dar si pranz si cina la cerere.
Vila Casa Maria are facilitati de gratar barbeque, oaspetii pot juca darts si billiard si viziona la TV pe terasa exterioara meciuri sau alte programe.

Printre punctele de atractie renumite din apropiere de Vila Casa Maria se numara plaja din Costinesti, parcul de distractii si Obeliscul. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, situat la 47 km de cazare.


Facilitati la rezervare***copii cu varsta pana la 6 ani beneficiaza de:
- reducere 100% daca stau in acelasi pat cu parintii
- reducere 50% daca stau in pat suplimentar in limita numarului de locuri disponibile in camera
- gratuitate la mic dejun
***copii cu varsta intre 7-14 ani beneficiaza de:
- reducere 50% din pretul unui loc de cazare in limita numarului de locuri disponibile in camera
- tarif redus la mic dejun, respectiv 30 lei
***early booking discount 10% cu plata integrala pana la 31.03.2023
***early booking discount 7% cu plata integrala pana la 30.04.2023