Selini Suites and Water Park (K)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

escriere Selini Suites: complex hotelier modern, renovat recent, situat intr-un sat traditional grecesc, Rapaniana, in Platania. Este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din zona, ofera servicii de calitate, camere spatioase si confortabile, fiind alegerea ideala pentru o vacanta reusita.

Localizare Selini Suites: situat in satul Rapaniana, la 20 km de Chania, la 4 km de Kolymbari, la 10 km de Platania si la 150 m de plaja spatioasa cu nisip si pietris. In Rapaniana se gasesc toate facilitatile necesare: magazine, farmacie, centru medical, posta, rent a car, banca, taverne.

Dotari camere: Selini Suites dispune de 137 de camere de diferite tipuri (camere duble, camere family, studiouri, apartamente si maisonette) cu vedere spre gradina, piscina sau mare. Toate camerele sunt amenajate confortabil, cu atentie la detalii si sunt dotate cu: baie privata, cosmetice si uscator de par, aer conditionat, seif (contra cost aprox 10 EUR/saptamana), minifrigider, televizor, internet WIFI, balcon sau terasa amenajata. Camerele family sunt alcatuite dintr-un dormitor si o camera de zi cu canapea extensibila se pot caza maxim 4 persoane, camerele de tip studio au o singura incapere alcatuita dintr-o zona de living (cu canapea) si zona de dormitor (cu pat matrionial sau 2 paturi simple) se pot caza maxim persoane.

Facilitati Selini Suites: 2 piscine exterioare situate intr-o gradina tropicala cu vegetatie luxurianta, terasa de plaja amenajata, restaurant, bar, pool bar, sala fitness, jacuzzi, centru spa, centru business, loungue cu TV, sala de jocuri, biliard, tenis de masa, terenuri de joaca, piscina pentru copii, acces WiFi (gratuit in zona receptiei), camera pentru depozitare bagaje, parcare, room service, spalatorie, babysitter.

Web: http://www.selinisuites.com


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri