ACRO SUITES A WELLBEING RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Acro Suites - A Wellbeing Resort se află în Agia Pelagia și are o piscină în aer liber sezonieră, un centru de fitness, o grădină și un lounge comun. Acest hotel de 5 stele oferă WiFi gratuit, room-service și o recepție deschisă nonstop. Oaspeții pot savura băuturi la bar.

Localizare

Printre punctele de atracție populare situate în apropiere de Acro Suites - A Wellbeing Resort se numără Plaja Mononaftis, Plaja Psaromoura și Plaja din Agia Pelagia. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la 28 km de Acro Suites - A Wellbeing Resort.

Facilitati Hotel

Piscină în aer liber sezonieră, un centru de fitness, o grădină și un lounge comun. Acest hotel de 5 stele oferă WiFi gratuit, room-service și o recepție deschisă nonstop. Oaspeții pot savura băuturi la bar.Acest hotel are un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria chinezească, grecească și mediteraneană. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene și fără gluten.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Facilitati Camere

Camerele oferă o baie proprie, iar unele camere speciale au, de asemenea o terasă sau vedere la mare.

Locatie