COMPLEX TURISTIC EDEN - GURA PORTITEI

   Jurilovca, Str Portului Nr 10, Judetul Tulcea, Gura Portitei Vezi locatia pe harta


Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Private bathroom
Free wireless internet
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Garden
Bar

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Se pot comercializa cu intrare de Duminica sau Luni sejururi de 4, 7, 11, 14 nopti
Se pot comercializa cu intrare de Joi sau Vineri sejururi de 3, 7, 10, 14 nopti

TRANSFER INCLUS:
La sosirea in portul de preluare din Jurilovca, str. Portului, nr 30, judetul Tulcea clientii se vor adresa receptiei de preluare pentru a fi identificati si imbarcati. In caz contrar nu suntem raspunzatori pentru neefectuarea sejurului din diverse motive.
Jurilovca - Gura Portitei ora (+/- 15 minute) 10.30/14.00/18.00
Gura Portitei - Jurilovca ora (+/- 15 minute) 12.00/16.00/18.00
Transportul se efectueaza cu salupe rapide , timpul mediu de calatorie fiind 25 de minute, durata care variaza in functie de conditiile meteo.
Pentru evitarea situatiilor de inconvenienta, informam clientii sa se prezinte cu minim 15 minute inainte de ora plecarii.

Gura Portitei este un loc salbatic, locuit de lipoveni, si atestat documentar pe harti inca din 1710. Satul de vacanta EDEN este primul sat de vacanta din Romania clasificat la categoria trei stele.

Satul de vacanta EDEN este primul sat de vacanta din Romania clasificat la categoria trei stele.
Asadar, toti cei care vor liniste, aer curat, apa cristalina, orizont deschis pana la limitele viselor fiecaruia, si in farfurie un peste adevarat, proaspat pescuit din apele Dunarii, sunt invitati sa viziteze Gura Portitei. Acest loc binecuvantat este tot ce le trebuie citadinilor satui de noxe si dornici de cateva zile de izolare si de inceput de lume.
Complexul Eden este compus din:

VILA DELFINUL (zona litoral)
Amplasata pe plaja, va ofera 14 camere duble cu pat matrimonial, cu terasa, situate la parter, etajul 1 si etajul 2, baie cu dus, aer conditionat, televizor LCD, minifrigider. Camerele de la etaj nu dispun de balcon.
Capacitatea maxima de cazare este de 2 adulti. Spatiul nu permite un pat suplimentar.
Un apartament situat la etajul 2 al vilei Delfinul, cu vedere la mare, suprafata de aprox. 60 mp, compus din living spatios cu canapea extensibila, masa cu 10 scaune, fotolii si dormitor cu pat matrimonial, dotat cu: aer conditionat, LCD, minifrigider, internet wireless
Accesul in baie se face din dormitor. Terasa cu vedere la mare.
Capacitate maxima 4 adulti.

VILA SCOICA (zona litoral)
Amplasata la 10 metri de plaja, dispune de 6 camere spatioase cu vedere spre mare sau spre lac, situate la etaj, suprafata de aprox.=25 mp, pat matrimonial, baie cu dus, aer conditionat, televizor LCD, minifrigider, internet wireless.
Capacitate maxima 3 adulti.

VILA DRANOV / VILA HOLBINA (zona insula)
Camera dubla cu terasa catre canal principal, complet modernizata cu terasa proprie deschisa, mobiler nou din lemn masiv, pat matrimonial, aer conditionat, televizor LCD, minifrigider, internet wireless, baie moderna (cabina dus, uscator de par, bideu, chiuveta cu blat din granit).
Capacitate maxima 3 adulti.
Apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila. Mobilier nou din lemn masiv, televizor LCD in dormitor si in living, baile complet renovate (cabina dus, uscator de par, bideu, chiuveta cu blat din granit).
Capacitate maxima 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.

CASA PESCAREASCA (zona litoral)
Asezata pe plaja, cu vedere spre mare, suprafata de aprox. 20 mp, terasa proprie cu suprafata de aprox. 17 mp, pat matrimonial, baie cu dus, aer conditionat, televizor LCD, minifrigider, internet wireless.
Capacitate maxima 2 adulti.

VILE INSULA
Cele de 68 de camere duble au o suprafata de aprox. 30 mp si terasa cu suprafata de aprox. 25 mp.
Toate camerele de pe insula dispun de terasa.
CAMERE CU TERASA SPRE CANAL SECUNDAR in vila RAZIM, PERITEASCA, GOLOVITA - au vedere spre canalul secundar de acces ambarcatiuni, posibilitate acostare ambarcatiune proprie si sunt dotate cu 1 pat matrimonial sau 2 paturi twin, baie cu dus, aer conditionat, televizor LCD, minifrigider, internet wireless.
Capacitate maxima 3 adulti.
CAMERE CU TERASA SPRE CANAL PRINCIPAL in vila, ZATON, ZMEICA, CEAMURLIA, LEAHOV- camere duble cu canapea extensibila, au vedere spre canalul de acces al ambarcatiunilor si cantonul Rezervatiei, posibilitate acostare ambarcatiune proprie, sunt dotate cu: pat matrimonial si canapea extensibila, baie cu dus, aer conditionat, televizor LCD, minifrigider, internet wireless.
Capacitate maxima 4 adulti.
CAMERE CU TERASA FARA IESIRE LA LAC in vila SINOE, DOLOSMAN, AGIGHIOL - pozitionate pe mijlocul insulei, cu terasa imprejmuita de stuf, dotate cu: un pat dublu matrimonial sau doua paturi twin , baie proprie, aer conditionat, LCD, minifrigider, internet wireless.
Capacitate maxima 3 adulti.

CASUTE LEMN (pe plaja)
Pe plaja sunt amplasate 40 de casute de lemn cu cate doua paturi, deservite de doua grupuri sanitare comune, avand fiecare dusuri cu apa calda si rece curenta, toate acestea la standarde europene.

Descriere facilitati:
Servicii incluse: cazare si masa fisa cont, parcare, transport pe lac din Jurilovca la Gura Portitei, tur-retur, sezlong pe plaja - doar pentru persoanele adulte CARE NU SUNT CAZATE LA CASUTE LEMN, hidrobiciclete pe lac (durata max 1 ora /camera/zi) PENTRU PERSOANELE CARE NU SUNT CAZATE LA CASUTE LEMN, tenis de masa, teren sport multifunctional, table, sah. ca)

Indicatii auto:
TRANSFER INCLUS:
La sosirea in portul de preluare din Jurilovca, str. Portului, nr 30, judetul Tulcea clientii se vor adresa receptiei de preluare pentru a fi identificati si imbarcati. In caz contrar nu suntem raspunzatori pentru neefectuarea sejurului din diverse motive.
Jurilovca - Gura Portitei ora (+/- 15 minute) 10.30/14.00/18.00
Gura Portitei - Jurilovca ora (+/- 15 minute) 12.00/16.00/18.00
Transportul se efectueaza cu salupe rapide , timpul mediu de calatorie fiind 25 de minute, durata care variaza in functie de conditiile meteo.
Pentru evitarea situatiilor de inconvenienta, informam clientii sa se prezinte cu minim 15 minute inainte de ora plecarii.

Politici:
NORME DE COMPORTAMENT ÎN STAȚIUNEA GURA PORTIȚEI
REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA
- Avand in vedere ca satul de vacanta Gura Portitei este amplasat in spatiul rezervatiei Biosfera Delta Dunarii, fiecare turist este obligat sa achite permisul de acces in Delta , eliberat de Administraţia Rezervației Biosferei Delta Dunarii. Va rugam ca inainte de imbarcarea pe vapor sa achizitionati acest permis de la automatul amplasat in Portul Jurilovca.
- Regulamentul de ordine interioara si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premizele functionarii Statiunii Gura Portiei in conditii civilizate si conform normelor legale.
- Nerespectarea acestora de catre turisti obliga Administratia la luarea masurilor de neacceptare sau excludere a acestora din statiune.

Accesul si stationarea in Statiunea Gura Portitei
1. Accesul in Statiune se face prin traversarea Lacului Golovita cu mijloace de transport navale – vaporase, gabare sau salupe rapide – aflate in administrarea Statiunii.
2. Turistii sunt rugati sa respecte acest orar. In situatia in care orarul de traversare al ambarcatiunilor nu este respectat, Statiunea va organiza traversarea in conditii speciale, neasumandu-si raspunderea pentru eventuala intarziere la cazarea turistilor. Costurile suplimentare generate de aceasta situatie vor fi suportate de care turistii intarziati
3. La contractarea serviciilor oferite de catre Statiune, turistii vor avea gratuitate la parcare si la traversarea tur si retur in varianta economica. In situatia in care la imbarcare se doreste utilizarea unui mijloc de transport diferit de cel economic, doritorii vor achita diferentele de tarif la Receptie. Exceptie de la plata fac posesorii de ambarcatiuni proprii, care efectueaza traversarea cu acestea.
4. Pe durata traversarii turistii sunt obligati sa respecte instructiunile privind traversarea lacului prezente atat la Receptie, cat si pe ambarcatiuni.
5. Nu sunt permise imbarcarea si accesul in Statiune cu: alimente, bauturi, aparatura electrica si electrocasnica (instalatii de sonorizare, frigidere, aragaze, resouri, radiatoare, cuptoare, etc.), mijloace de transport motorizat, lemne, carbuni, orice material sau substanta combustibila, armament de orice fel.
6. Avand in vedere ca satul de vacanta Gura Portitei este amplasat in spatiul rezervatiei Biosfera Delta Dunarii, fiecare turist este obligat sa achite permisul de acces in Delta , eliberat de Administraţia Rezervației Biosferei Delta Dunarii.
7. Nu este permis accesul cu animale de companie .
8. Instalarea corturilor in incinta complexului NU ESTE PERMISA.
9. Este interzis consumul alimentelor si bauturilor proprii in incinta restaurantului, barului, beach barului
si a pizzeriei.

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA
Norme de comportament in Statiunea Gura Portitei
1. Pe perioada sederii in Statiunea Gura Portitei turistii au obligatia de a pastra curatenia utilizand pentru
aruncarea gunoiului, containerele si cosurile de gunoi amplasate in statiune.
2. Nu este permis calcatul pe iarba sau distrugerea vegetatiei.
3. Sunt interzise: focul deschis, prepararea alimentelor si consumul acestora in spatiile deschise,
camere sau casute.
4. Turistii au obligatia de a se comporta civilizat si de a nu tulbura linistea celor din jur.
5. Se recomanda consumul moderat de bauturi alcoolice si evitarea prezentei in spatiile publice in stare
avansata de ebrietate.
6. Conform legislatiei romane consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope
este interzis si se pedepseste.
7. Nu este permis pe teritoriul Statiunii nudismul sau orice forma de exhibitionism.
8. Turistii au obligatia de a respecta semnificatia steagurilor arborate in zona plajei si de a nu intra in
mare cand culoarea steagului arborat indica aceasta. Scaldatul in lac este strict interzis.
9. Este interzisa circulatia pe teritoriul Statiunii a mijloacelor motorizate de orice fel.
10. Turistii beneficiaza gratuit de asistenta medicala in caz de urgenta in limita disponibilitatii personalului medical si in functie de aprecierea acestuia, cazurile grave fiind indrumate catre unitatile medicale teritoriale. Statiunea nu isi asuma nici o obligatie legata de transportul bolnavilor la mal dar incearca in limita disponibilitatii ambarcatiunilor sa realizeze acest transport in mod gratuit.
11. Pescuitul este permis in zona Statiunii, tinand cont de limitarile impuse de Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii
12. Acostarea ambarcatiunilor la docul Statiunii se face numai cu permisiunea Receptiei si cu achitarea unei taxe de acostare cuprinse intre 30 ron/zi si 100 ron/zi in functie de dimensiunile ambarcatiunii
13. Deteriorarea de catre turisti a oricarui obiect de inventar al Statiunii atrage raspunderea materiala a acestora privind achitarea daunelor la valorile afisate la Receptie sau la valoarea de piata a respectivelor obiecte.
14. In preziua plecarii, pentru a se evita aglomerarea ambarcatiunilor, turistii sunt rugati sa contacteze Receptia pentru inscrierea la una din cursele de intoarcere.
15. Turistii au obligatia de a respecta si urma intocmai instructiunile personalului Administratiei in situatii de forta majora.

Servicii masa:
SERVICIUL DE MASA: in restaurantul de tip a la Cart.
Micul dejun, este inclus in tariful de cazare (cu titlu gratuit) si se va servi in regim “ Bufet suedez”
In ceea ce priveste masa, suma aferenta serviciilor de masa (250 lei/adult si copil peste 13 ani/zi si 125 lei/copil 7-13 ani/zi ) se va incarca pe un card intern, pe care il veti gestiona dupa cum doriti la restaurant, pentru pranz si cina. Ca si bauturi se pot plati cu banii de pe card: bere la draft, sucuri si apa. Bauturile alcoolice (vin, bere la sticla/doza, spirtoase, lichior, cocktail samd) se vor achita separat, cu numerar sau card bancar, din cauza reglementarilor de ordin fiscal.

!!! Sumele ramase in cont in urma terminarii sejurului NU SE RETURNEAZA !!!

Locatie