Gura Portitei

   Gura Portitei 827115, Jurilovca, Jud Tulcea, Gura Portitei Vezi locatia pe harta


Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Air conditioning
Massage
Outdoor swimming pool
Private bathroom
Cable/Satellite TV
Free parking
Children playground
On the beach

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Amplasare: pe o fasie de plaja ce separa Lacul Golovita de Marea Neagra.

Facilitati complex: camere duble twin sau matrimoniale, garsoniere si apartamente dispuse in casele pe insula sau vilele de pe plaja, casute pe plaja, restaurant, bar, terasa, piscina, masaj, sala de conferinte, teren de sport, transfer pe lac cu vaporul de la Jurilovca tur-retur, parcare gratuita la Jurilovca, agrement pe lac, ponton, plaja amenajata cu sezlonguri.

Facilitati camere: baie proprie, AC, TV, minifrigider. Unele camere de pe insula au terasa cu vedere la lac. Casutele de pe plaja au grup sanitar si dus la comun.

Descriere camere:
baie proprie, AC, TV, minifrigider. Unele camere de pe insula au terasa cu vedere la lac. Casutele de pe plaja au grup sanitar si dus la comun.

Descriere facilitati:
amere duble twin sau matrimoniale, garsoniere si apartamente dispuse in casele pe insula sau vilele de pe plaja, casute pe plaja, restaurant, bar, terasa, piscina, masaj, sala de conferinte, teren de sport, transfer pe lac cu vaporul de la Jurilovca tur-retur, parcare gratuita la Jurilovca, agrement pe lac, ponton, plaja amenajata cu sezlonguri.

Locatie:
pe o fasie de plaja ce separa Lacul Golovita de Marea Neagra.

Locatie