La Miluta

   Sat Caraorman, Com Crisan 827061, Jud Tulcea, Crisan Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Pensiunea La Miluta este amplasata in inima Deltei, in intravilanul orasului Sulina, pe malul stang al canalului Crisan – Caraorman – Rosu, in vecinatatea fostei Cherhana Caraorman.

Intr-o atmosfera prietenoasa va puteti petrece clipe de neuitat. Aici gasiti o gazda perfecta pentru a va satisface cerintele legate de odihna, agremet, gastronomie specifica precum si pescuitull sportiv in locatii dintre cele mai renumite pentru performante in domeniu.

In numai 10 minute de Pensiunea La Miluta, cu barca cu motor puteti ajunge prin Lacul Puiulet in Lacul Lumina renumit pentru locurile de pescuit la stiuca. La aceiasi distanta de 10-15 minute de mers cu barca este Lacul Puiu si canalul Puiu - Rosu unde sunteti asteptati de locuri extraordinare de pescuit la crap si somn. Aici gasiti privelisti deosebite si puteti admira flora si fauna deltei precum si coloniile de pelicani din Lacul Rosu. In apropiere sunt amplasate locuri minunate pentru relaxare si agrement.

Pensiunea dispune de 22 de camere cu bai proprii, restaurant, ambarcatiuni Lotci, ambarcatiuni Corsar 730, ambarcatiuni Corsar 700, ambarcatiuni Black Sea si hidrobiciclete .

Locatie