Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Jiul este situat in centrul orasului Craiova chiar la kilometrul zero, pe DE 70 ce face legatura intre Timisoara si Bucuresti. Hotelul Jiul este relativ aproape de gara Craiova, aflandu-se la aproximativ 2 km fata de aceasta si de Aeroportul Craiova la aproximativ 6 km.

Hotelul Jiul este situat in centrul orasului Craiova chiar la kilometrul zero, pe DE 70 ce face legatura intre Timisoara si Bucuresti. Hotelul Jiul este relativ aproape de gara Craiova, aflandu-se la aproximativ 2 km fata de aceasta si de aeroportul Craiova la aproximativ 6 km.

Facilitati Hotel
Hotelul este format din doua cladiri, una deschisa in 1970 mai veche, iar cealalta a fost deschisa in 1975 - 1980 si cuprinde spatiile de cazare si sala de protocol.
Constructia are o fundatie monolit, zidarie din beton, finisaje clasice, zugraveli clasice, pardoseli si placaje de marmura. Constructia se desfasoara pe patru nivele.
Locatia ofera spatii de cazare in 2 camere Single, 163 camere Duble twin, 28 camere Duble cu pat matrimonial, 5 Apartamente.
Hotelul dispune de seif pentru pastrarea obiectelor de valoare ale turistilor, acordarea de prim ajutor, informatii referitoare la orarul mijloacelor de transport.

Facilitati Camere
Toate camerele au TV, telefon national si international, baie cu cada, iar 48 din totalul de camere au aer conditionat.

Masa - Mic Dejun
Restaurantul hotelului ofera meniuri internationale si traditionale.