Admiral Grand


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

LOCALIZARE: Grand Admiral este pe plaja, la 29 km de orasul Dubrovnik, in golful Slano. Aeroportul International Dubrovnik este la 50 km de hotel.


TIPURI DE CAMERE: 199 camere duble /twin , 14 camere single, 2 camere pentru persoane cu dizabilitati, 14 camere family ( 2 duble conectate cu o baie si un balcon comun), 9 suite.


FACILITATI HOTEL: restaurant principal Maritimo, restaurant-bar pe plaja, taverna, pizzerie, magazin de patiserie, plaja proprie, piscina exterioara si interioara cu terase panoramice , terenuri de tennis, teren multifunctional de sport, loc de joaca pentru copii, sali multifunctionale pentru evenimente, centru SPA/ Wellness cu diverse tratamente cosmetice si terapii, sauna, baie turceasca, jacuzzi, salon de cosmetica.


FACILITATI CAMERE: toate camerele sunt elegante si moderne fiind echipate cu: aer conditionat /incalzire cu termostat, TV smart prin satelit, radio, mini bar, seif, conexiune la internet, baie cu cada si uscator de par.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.