Facilitati

Room service
Restaurant
AC ( aer conditionat )

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Modernul hotel Adriatic este localizat pe plaja, in mijlocul unei paduri de pini din zona Golfului Lapad, la 4 km de centrul istoric al orasului Dubrovnik. Facilitati camere:
Hotelul detine 158 camere frumos decorate, cu vedere la mare sau la parc, baie proprie cu dus sau cada, aer conditionat, telefon, TV satelit, room service. Camerele cu vedere la mare au si balcon.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de restaurant, bar, teren de tenis cu zgura, centru fitness “Musculus”, servicii de spalatorie, sala de internet (contra cost), internet wireless (in zonele publice), camera TV, camera pentru animale de companie. Seara au loc programe muzicale. Plaja este cu pietris si ponton, iar umbrelele si sezlongurile sunt contra cost. Exista transport in comun pana in centrul vechi al orasului Dubrovnik, iar statia de autobuz se afla exact in fata hotelului. Biletele pot fi achizitionate de la receptie.

Localizare:
Modernul hotel Adriatic este localizat pe plaja, in mijlocul unei paduri de pini din zona Golfului Lapad, la 4 km de centrul istoric al orasului Dubrovnik.