Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 9 hoteluri

Durau, Romania

In cadrul hotelului puteti opta pentru servirea mesei fie in atmosfera eleganta a restaurantului cu 100 de locuri fie pe terasa in aer liber din fata hotelului Acordati-va timp pentru un adevarat regal culinar cu preparate traditionale pastrama de o . . .

Durau, Romania
Durau, Romania

Complexul ArtEd a fost inaugurat in luna mai 2009 si dispune de 18 apartamente si 4 camere simple cu suprafete cuprinse intre 37 si 54 de metri patrati avand grup sanitar propriu dotat cu 2 chiuvete toaleta si cabina de dusStructura de cazare este fl . . .

Durau, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEHotelul Bistrita este situat in Durau una dintre cele mai indragite statiuni montane din tara departe de aglomeratia urbana la poalele muntelui Ceahlau Indiferent de sezon acest loc este ideal daca doresti sa petreci clipe de relax . . .

Durau, Romania

RO Hotel BRADUL reprezinta una din cele mai bune variante de cazare din statiunea Durau atat datorita amplasarii lui in centru statiunii cat si datorita raportului pret-calitate foarte bunHotelul BRADUL este o locatie ideala pentru organizarea unor i . . .

Durau, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEHotel BRADUL reprezinta o varianta buna de cazare din statiunea Durau atat datorita amplasarii lui in centrul statiunii cat si datorita raportului pret-calitate bun Desi este situat central dispune de o parcare generoasa gratuita L . . .

Durau, Romania

Cu o vasta experienta in domeniul turismului situat la poalele masivului Ceahlau Hotel Cascada ofera clientilor servicii turistice complete de buna calitate camere confortabile si ideale pentru relaxare in timpul dumneavoastra liberDispune de 18 cam . . .

Durau, Romania

Adauga descriere