Aqua Park

   Str Traian 2, Eforie Nord 905350, Eforie Nord Vezi locatia pe harta


Descriere

Amplasare: in partea de sud a statiunii, la aproximativ 10-15 minute de plaja, la 5 minute de gara, in vecinatatea Hotelului Traian si Ovicris Selena.

Facilitati hotel: fostul Hotel Meteor 2*, renovat in totalitate 2020-2021, 150 camere duble matrimoniale/cu doua paturi de o persoana, lift, receptie 24 ore, seif la receptie, terasa/salon pentru servirea micului dejun.

Facilitati camere: mobilier nou, baie cu dus, TV, cablu, frigider, AC, telefon, uscator de par, balcon cu mobilier, plasa de tantari, Wi-Fi, pardoseala acoperita cu mocheta, sistem de acces pe baza de cartela.

Descriere camere:
mobilier nou, baie cu dus, TV, cablu, frigider, AC, telefon, uscator de par, balcon cu mobilier, plasa de tantari, Wi-Fi, pardoseala acoperita cu mocheta, sistem de acces pe baza de cartela.

Descriere facilitati:
fostul Hotel Meteor 2*, renovat in totalitate 2020-2021, 150 camere duble matrimoniale/cu doua paturi de o persoana, lift, receptie 24 ore, seif la receptie, terasa/salon pentru servirea micului dejun.

Locatie:
in partea de sud a statiunii, la aproximativ 10-15 minute de plaja, la 5 minute de gara, in vecinatatea Hotelului Traian si Ovicris Selena.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Facilitati

Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Shower
Hairdryer
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Balcony
24-Hour Front Desk
Elevator
Fridge
Breakfast area
Free wifi in public area
Mosquito net

Locatie