COSMOS

   Eforie Sud, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Situat chiar pe faleza din Eforie Sud si avand toate camerele cu vedere la mare, hotelul Cosmos este o destinatie speciala pentru vacantele de vara. Este situat langa plaja fiind o destinatie de super vacanta!

Pe langa pozitia deosebita, in dreptul hotelului aveti sansa sa va bucurati de soare si valuri pe o plaja curata si ferita de tot ce inseamna galagie si aglomeratie!
Reabilitat total anul acesta, Hotelul Cosmos din statiunea Eforie Sud va pune la dispozitie, pentru vacantele de la malul marii, camere foarte spatioase dotate cu tv, wi-fi,frigider, aer conditionat, balcon si baie proprie. Hotelul este amplasat chiar pe faleza si aveti asigurata si parcarea. Toate camerele au vedere la mare, iar mobilierul este nou.
Hotelul Cosmos va mai asteapta si cu restaurant, sala de conferinte iar pentru iubitorii de piscina va puteti delecta la piscina alaturata a hotelului Edmond, hotel care face parte din acelasi complex. Daca doriti sa beneficiati si de masa puteti opta si pentru cazare cu masa.

Turistii pot beneficia de peste 20 de tipuri de tratamente in Baza de Tratament Cosmos, pe care hotelurile Edmond si Cosmus o impart. Astfel, aici se pot face proceduri special concepute pentru afectiuni reumatice si de recuperare,
infrumusetare si relaxare sau sportivi.
Astfel, sunt disponibile urmatoarele proceduri: impachetari, masaj sau bai cu namol, reflexoterapie, electroterapie, terapie cu ultrasunet, magnetoterapie, laser terapie, unde scurte, criolipoliza, pressoterapie, cryo thermo, dus subacval, sauna cu ozon,
kinetoterapie, masaj, bai galvanice, parafina, test de osteoporoza, terapii oxigen cu ioni negativi, vacuum intermitent, shockwave, tecar etc.

Proceduri decontate CNAS - Electroterapie, laser terapie, microunde, ultrasunete, masaj partial, kinetoterapie, parafina, bai galvanice maini/ picioare.