Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotel Excelsior este un hotel de 2 stele, situat in zona de nord a statiunii (este al doilea hotel de la intrarea pe faleza), la numai 50 de metri de plaja. Hotel Excelsior este construit pe 4 etaje si reprezinta una dintre cele mai convenabile variante de cazare din statiune, deoarece ofera spatii de cazare renovate la tarife scazute. Toate camerele sunt dotate cu televizor si minibar. Camerele fara balcon beneficiaza de aer conditionat. Spatiile de cazare au fost renovate in anul 2007.
Camerele dispun de baie proprie cu dus, uscator de par, mobilier nou, plasa impotriva tantarilor, internet wireless, televizor, minibar, pardoseala cu gresie si mocheta,geamuri termopan, aer conditionat doar in camerele fara balcon si o parte au balcon cu sezlonguri. Suprafata: 16 mp.
Sistemul de servire al meselor:- mic dejun: in sistem bufet
- dejun si/sau cina: in sistem autoservire, pe baza de card in restaurantul hotelului
Micul dejun se realizeaza in sistem bufet pentru un minim de 20 persoane. Pana la 20 de persoane turistii vor servi mic dejun in sistem a la carte de valoarea aferenta.


Serviciicu plata:Parcarea este contra cost-25 lei/zi/autoturism, in limita locurilor disponibile si se achita la receptia hotelului
Facilitati:Hotelul Excelsior dispune de internet, sala de conferinta,loc de joaca pentru copii, parcare, restaurant, aer conditionat si balcon.
In statiunea Eforie Sud sepot face urmatoarele tipuri de tratamente: balnear (Sanatoriul Eforie Sud) sibai reci, impachetari cu namol de Techirghiol.

Incepand cu anul 2022, taxa de promovare turistica se percepe pentru persoanele cu varsta peste 14 ani si este in valoare de 3 lei/zi/turist si se achita direct la receptia hotelului. Sunt scutiti de taxa de promovare turistica:
- persoanele cu handicap grav sau accentuat, persoanele incadrate in gradul 1 de invaliditate si reprezentantii legali ai minorilor cu handicap grav sau accentuat si ai minorilor incadrati in gradul 1 de invaliditate
- minorii cu varsta de sub 14 ani (care nu au implinit inca varsta de 14 ani la data la care se cazeaza).

Alte info: Sejurul incepe dupa ora 16.00 a primei zile din sejur si se termina pana la ora 12.00 a ultimei zile din sejur.

Locatie