PENSIUNEA DANUBIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Pensiunea Danubia clasificata la patru margarete este situata pe Clisura Dunarii, in localitatea Eselniaa care practic marcheaza inceputul defileului Dunarii ce se intinde pana aproape de Moldova Noua.
Pensiunea Danubia clasificata la patru margarete va intampina pe malul Dunarii, intr-un cadru natural dominat de frumusetea muntelui si a apei. Aici ospitalitatea este cuvantul ce caracterizeaza personalul, iar eleganta si confortul pe care il veti regasi in camere va vor transforma sejurul intr-o amintire de neuitat.
Descriere facilitati:
Pensiunea Danubia clasificata la patru margarete are o capacitate totala de 17 locuri, distribuite in 5 camere duble (3 cu pat matrimonial si 2 de tip twin) si un apartament, caracterizate de un stil aparte,unic și frumos.  Dotari camere: tv lcd, unele camere au balcon, acces gratuit Wi – Fi, baie cu cabina de dus, aer conditionat, uscator de par.
Indicatii auto:
Fiind situata pe drumul național 57, puteti ajunge la pensiune dinspre Moldova Noua sau cel mai probabil prin Orsova, daca veniti pe drumul European 70 dinspre Drobeta Turnu-Severin.
Atractii turistice:
Cazanele Mari si Cazanele Mici; Chipul lui Decebal; Tabula Traiana; Pestera Ponicova; Grota Veterani; Manastirea Mraconia; Manastirea Sfanta Ana; Manastirea Vodita.
Servicii masa:
Restaurantul Danubia va așteapta sa va bucurati de preparatele gatite cu mare drag. Serviciile de masa vor fi sub forma de bufetin perioada 01.05-15.09, iar in restul perioadelor sub forma de fisa cont.