Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 8 hoteluri

Geoagiu-Bai, Romania

Hotelul este situat in apropierea centrului statiunii Geoagiu Bai AZntr-o zona plina de verdeata linistita ferit de trafic si aglomertie la 3 minute de parcul statiunii strandul si zona rezidentiala unde sunt amplasate magazine si restauranteHotelul . . .

Geoagiu-Bai, Romania

Hotelul Diana este situat in centrul statiunii Geoagiu Bai Facilitati hotel receptie non-stop restaurant bar terasa gradina seif lift aer conditionat camera de bagaje sala de conferinte si evenimente cost suplimentar piscina interioara incalzita s . . .

Geoagiu-Bai, Romania

Hotelul Germisara a fost inca de la constructie perla statiunii Geoagiu Bai avand o mare capacitate de cazare In anul 2006 afost complet renovat si primit numele de Hotel Germisara Resort SPAin aceeasi perioada a fost clasificat de catre Ministerul . . .

Geoagiu-Bai, Romania

Hotelul Germisara a fost încă de la construcţie perla staţiunii Geoagiu Băi având o mare capacitate de cazare În anul 2006 a fost complet renovat şi a primit numele de Hotel Germisara Resort SPA Prin dotările specifice Hotelul Germisara s

Geoagiu-Bai, Romania Vezi locatia pe harta

CONTACTNumar telefon 0744594257Adresa email rezervarihotelaidaroHotel AIDA ofera acces gratuit la internet WiFi un restaurant a la carte si o zona de wellness Sunt disponibile locuri de parcare gratuite si exista o statie de autobuz la 300 de metri Z . . .

Geoagiu-Bai, Romania Vezi locatia pe harta

CONTACTNumar telefon 0254249176Adresa email contacthotel-dianaroHotelul Diana dispune de 152 locuri de cazare structuratein 64 camere cu 2 locuri 2 paturi sau pat matrimonial 4 camere cu treipaturi 2 camere single si 4 apartamente Toate camerele au b . . .

Geoagiu-Bai, Romania

RO Deschide in 10072020 Hotelul este situat la intrarea in statiune dispune de 144 camere duble cu balcon sau fara si apartamente cate 1 pe etaj avand posibilitatea de a plati un supliment de front view Camerele cu balcon sunt cate 4 pe etaj in fiec . . .

Geoagiu-Bai, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul este situat la intrarea in statiune dispune de 144 camere duble cu balcon sau fara si apartamente cate 3 pe etaj avand posibilitatea de a plati un supliment de front viewCamerele cu balcon sunt cate 4 pe etaj in fiecare colt Nu sunt disponibi . . .