GERMISARA RESORT SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Germisara a fost inca de la constructie perla statiunii Geoagiu Bai, avand o mare capacitate de cazare. In anul 2006 afost complet renovat si primit numele de Hotel Germisara Resort & SPA****,in aceeasi perioada a fost clasificat de catre Ministerul Turismului ca fiindun hotel de 4 stele.
Prin dotarile specifice, HotelulGermisara s-a impus pe piata turismului balnear, de wellness si SPA, iarin toti acesti ani de functionare, a devenit o destinatie preferata pentru turistiicare doresc sa beneficieze de calitatea ridicata a serviciilor dintr-o astfelde locatie. Fiind conceput cu un centru de conferinte compus din 4 sali, HotelGermisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinte,sedinte, team-building pentru multe companii importante din tara si strainatate.
GERMISARA Hotel Resort & SPA**** pune ladispozitia dumneavoastra 144 camere si apartamente: 6 apartamente + 1apartament pentru persoane cu disabilitati, 88 camere cu pat matrimonial,49 camere twin. Deasemenea, hotelul va pune la dispozitie un restaurant elegantsi rafinat, cu o capacitate de 200 de locuri, amenajat innota distinctiei si a bunului gust, restaurantul nostru va ofera, intr-oambianta selecta, o gama diversa de preparate din bucataria traditionalaromaneasca si internationala.