Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

INFORMATII GENERALE:
Bucura-te de vacanta si relaxeaza-te in camerele frumos amenajate si insorite. Balcoanele si terasele te invita la aer, sa privesti minunata panorama in timp ce te bucuri de un racoritor suc de fructe sau un pahar de vin.


FACILITATI UNITATE: Bar cu terasa acoperita si in aer liber. Gradina cu terase pentru relaxare, piscina semi-olimpica acoperita si incalzita, terasa amenajata cu locuri pentru plaja, sauna, masaj, biliard si tenis de masa, inchiriat biciclete de agrement pentru toata familia. Loc de joaca pentru copii.


DESCRIERE CAMERE: dispune de 152 locuri de cazare structurate in 64 camere cu 2 locuri (2 paturi sau pat matrimonial), 4 camere cu trei paturi, 2 camere single si 4 apartamente. Toate camerele au balcon, baie cu dus si sunt dotate cu frigider si TV cu transmisie prin cablu.

Hotelul Diana ofera oaspetilor sai si urmatoarele servicii gratuite: parcare privata, internet wireless si jocuri recreative (carti, table, rummy, etc.)


LOCALIZARE
: La intrare in statiune vis-a-vis de Hotel Germisara.


ATRACTII TURISTICE: Manastirea Prislop (Hateg - 50 km fata de Municipiul Deva), Biserica de la Densus, Cetatea Dacica Costesti (la 18 km), Manastirea Prislop, Cetatea Alba Iulia (45 km), Cetatea Devei (45 km), Castelul Corvinestilor (45 km), Cetatea Blidaru (la 22 km de Orastie), Piatra Rosie (la 30 km de Orastie) si Gradistea Muncelului (la 39 km de Orastie).


SERVICII DE MASA: Restaurant cu 150 locuri pentru organizarea de mese festive, cocktail-uri si petreceri.


FACILITATI EVENIMENTE: Sala de conferinte dotata cu sistem de climatizare si sonorizare profesionale, videoproiector cu ecran de proiectie, flipchart si conexiune internet wireless.




Locatie