THB Los Molinos


Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Parcare
Fitness

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul THB Los Molinos face parte din faimosul landt THB, oferindu-le oaspetilor sai o sedere de neuitat in Ibiza prin amplasarea privilegiata pe malul marii si serviciile exceptionale. Cu o vedere minunata asupra plajei de Figueretes, va puteti bucura de o zi relaxanta savurand un cocktail in barul hotelului sau bucurandu-va de un masaj langa piscina. THB Los Molinas reprezinta definitia clara a insulei: frumusete mediteraneana si viata de noapte. Localizare: Hotelul se afla situat la mai putin de 5 minute de mers pe jos de centrul istoric al capitalei, la 1 km de catedrala si la aproximativ 2 km distanta de clubul Pasha. In imediata vecinatate a hotelului se afla atat locul de plecare al taxiurilor pe apa catre centrul capitalei iar zona cu baruri si restaurant se afla la mica distanta.
Facilitati:Hotelul dispune de gradina, receptie deschisa 24 h, 2 restaurante (bufet si A l'a carte) piscina cu bar, sezlonguri cu umbrela, acces wi-fi, aer conditionat, serviciu pentru prosoape,lounge bar, seviciu de spalatorie, sala de conferinte, parcare. Zona de wellness ofera sala de fitness, piscina interioara incalzita, jacuzzi, sauna si servicii de masaj.
Camerele :Sunt modern decorate si dispun de baie dotata cu uscator de par, minibar, fierbator, aer conditionat si incalzire, acces wi-fi ( gratuit), seif, telefon, TV.