Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Prezentare oficiala: https://hotelbelsoleischia.it/en/
Daca doriti sa evadati din rutina de zi cu zi, hotelul Belsole este cea mai buna alegere si locul potrivit pentru relaxare, acesta fiind un loc plin de magie si ptitoresc inconjurat de gradini luxuriante.Are vedere panoramica la golful splendid Forio. Hotelul Belsole este construit in terase inclinate spre mare, iar structura este formata din case in stil tipic mediteraneean.


Cea mai apropiata plaja: In raport de locul in care este situate fiecare vila distanta pana la mare poate oscila intre 200 si 400 m. Cu toate acestea, cele mai apropiate plaje sunt: Plaja Cava Dell Isola la 500 m si Plaja Citara care se afla la 700 m distanta.


Hotelul are piscina si cazi de hidromasaj. O alta atractie este Poseidon Terme care se afla tot la 1 km distanta fata de hotel.


Localizare: Este situat in insula Ischia in zona Forio la 1km de oras si la 1,3 km de Portul Foria de Ischia. Aeroportul Internationat din Napoli se afla la 38,9 km.


Relaxare: centrul whelness hotelului sau piscina interioara sau cea exterioara sunt doar cateva din multitudinea de variante pe care le aveti la dispozitie pentru a va relaxa.Zona piscinei, cu terasa la soare, sezlongurile si umbrele de soare si barul de langa aceasta, va ofera o relaxare placuta in timp ce gustati din bauturile selecte sau din gustarile ce se pot servi la bar. Pentru distractie suplimentara, puteti sa vizitati parcul acvatic sau sa mergeti la un tur al oraselului si sa va bucurati de tot ce are de oferit acesta..


Din plajele din apropiere va putem recomanda:


Plaja Cartaroma Este o plaja situata intre Castelul Aragonese si stancile Sant Anna. Plaja ofera ona dintre cele mai bune vedere asupra insulei. Cartaroma este foarte cunoscuta pentru izvoarele sale termale care sunt raspandite pe tot parcursul tarmului permitand astfel turistilor sa innoate in mare inclusive pe perioada iernii.

Golful Saint MontanoAici se afla parcul termal Negombo. Aceasta plaja neobisnuita, situata intre Muntele Vico si muntele Zaro este unica in comparativ cu celalate plaje ale insulei. Aicia pa marii este limpede si cristalina, calda si cu adancime foarte mica.

Plaja Citara PanzaEste una dintre cele mai populare plaje de pe insula si se afla la poalele muntelui Epomeo. La aceasta plaja apele termale se amesteca cu apa marii, astfel turistii se pot bucura de o baie reconfortanta in mare dar avand toate beneficiile apelor termale. Tot in aceasta zona se afla si vestita Gradina Termala Poseidon.

Servicii de masa: mic dejun inclus

Facilitati hotel: Hotelul Bel Sole este conceput pentru a satisface pe deplin nevoile oaspetilor doritori de liniste, relaxare si intimitate, raspunzand cererilor si dorintelor lor oferind in mod constant experienta ospitalitatii insulare italiene.

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: sala fitness, bar interior/lounge, piscina interioara si exterioara, acces Wi-Fi, loc de joaca pentru copii, baby sitting, seifuri, facilitati de parcare, restaurant cu locuri in interior/exterior, snack-bar la piscina.

Hotelul dispune de urmatoarele restaurante si baruri:

Pool Bar:
Locul in care va puteti relaxa si bucura de soare langa piscina bucuradu-va de sucuri proaspete, cocktailuri si gustari usoare pe tot parcursul zilei.

Indoor Bar: Barul interior este un loc minunat pentru a savura aperitive, cocktailuri exotice si bauturi non alcoolice, la o sueta cu prietenii. Micul dejun este intercontinental in stil bufet de unde puteti alege din multitudinea de preparatele locale.

Facilitati camera:Camerele sunt spatioase si confortabile, mobilate in stil traditional mediteraneean si un rustic sarac cu ceramica Vietri si fier forjat, fiind complet echipate cu baie proprie cu dus, bideu, uscator par, aer conditionat, TV prin satelit, WiFi, cutie de valori, balcon sau terasa. De asemenea beneficiati de serviciu spalatorie contra cost.

Tipuri camere: Hotel Belsole ofera o gama de diferite tipuri de camere combinate cu o gama larga de servicii, inclusiv micul dejun inclus. Multe dintre acestea se desfasoara direct pe poteca exterioara a gradinii mari si intretinute, cu gazon moale ca un covor persan.


Schimbarea lenjeriei are loc la fiecare trei zile. Pentru a solicita schimbarea zilnica a prosoapelor, contactati receptia. Serviciul implica un supliment de 3,50 EUR/zi.

Economy Room: Camerele Economy sunt solutia ideala pentru o vacanta la soare si la mare. Acestea au in dotare ori un pat dublu ori paturi twin. Camerele Economy pot fi duble sau triple.

Classic Room: Soare, mare si multa relaxare absoluta in solutia oferita de Bel Sole. Aceste camere au mobilier classic, un pat dublu ori paturi twin. Camerele Classic pot fi duble sau triple.

Comfort Room: Fiecare confort la dispozitia dumneavoastra: aer conditionat, WiFi, Flat TV, Kit de curtoazie si pachet de bun venit.A