Continental Mare Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Continental Mare Hotel Spa 4* - Casamicciola Terme, Insula Ischia, Italia

Continental Mare Hotel Spa 4* este situat pe o stanca cu vedere la golful Cafiero. Intr-o plimbare printre leandrii insiruiti de-a lungul strazii, se poate ajunge in Ischia Porto, unde sunt multe magazine, terase, restaurantele si cluburi.

Prezentare oficiala hotel: www.continentalmare.it

Localizare:nbsp;
Continental Mare Hotel Spanbsp;4* este situat pe o stanca cu vedere la golful Cafiero. Intr-o plimbare printre leandrii insiruiti de-a lungul strazii, se poate ajunge in Ischia Porto, unde sunt multe magazine, terase, restaurantele si cluburi.
Fiind la 1,5 km de strazile renumite pentru shopping - Via Roma si Corso Vittoria Colonna - si la aproximativ 3 km de orasul vechi, Ischia Ponte, aveti acces facil la cele mai interesante zone ale insulei. Chiar in fata hotelului se afla statia de autobuz, cu care puteti face turul insulei.

Facilitati hotel:
Interiorul hotelului este spatios si elegant, amenajat in stil mediteranean, cu arcade, bolti si cupole. Mobilierul in culori pastelate, cu fotolii si canapele primitoare, te invita la relaxare.

Centru Spa:nbsp;
In centrul spa se pot face tratamente de infrumusetare si wellness cu produse naturale si diferite tipuri de masaje.

Bar Restaurant:
De la orele 07:30 la 10.00 se incepe ziua pe terasa restaurantului, care ofera o priveliste magnifica, cu un bogat mic dejun de tip bufet. Pranzul (intre orele 13:00 si 14:30) este de asemenea servit pe terasa. Gustarea este disponibila intre orele 10:00 pana la miezul noptii pe terasa sau in jurul piscinei.nbsp;
Cina este servita in elegantul restaurant in stil mediteranean, care ofera o imagine de neuitat asupra marii. Preparate delicate si gustoase din bucataria locala sunt pregatite cu cea mai mare grija si numai cu cele mai bune ingrediente. Cina este servita intre orele 19:30 si 21.00 si se recomanda un dress-code in conformitate cu atmosfera.

Piscina plaja:
Hotelul are doua piscine de diferite dimensiuni si temperaturi. Este inconjurat de o zona mare de plaja amenajata cu umbrele si sezlonguri si iti ofera oportunitatea de a te bucura de o baie relaxanta si revigoranta, fara a renunta vreodata la privelistea minunata a Golfului Napoli. Ambele piscine sunt accesibile incepand cu ora 08:00 la ora 20:00.
Gradina Thermalpool are o temperatura de 30 grade si este inconjurata de o peluza cu spatiu vast de plaja chiar in spatele golfului Cafiero. Thermalpool Panoramic este inconjurata de un ponton de aproximativ 20 de metri. Cu o temperatura de 28 grade este ideala pentru tonifierea corpului si imbunatatirea circulatiei.

Facilitati camere:
Camera Confort are intre 18 - 26mp si este dotata cu un pat matrimonial sau doua paturi separabile. baie privata, telefon cu linie directa, TV, minibar, seif, aer conditionat, uscator de par si terasa sau balcon cu vedere la gradina. Acest tip de camera a fost recent renovata cu gresie Vietri.
Camera cu vedere la mare are intre 18 - 24 mp si este dotata cu un pat dublu sau doua paturi separabile, baie privata, telefon cu linie directa, TV, minibar, seif, aer conditionat, uscator de par si terasa sau balcon cu o vedere minunata la Golful Napoli.nbsp;


Locatie