CRYSTAL AURA BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere HOTEL CRYSTAL AURA BEACH RESORT AND SPA:
Hotelul CRYSTAL AURA BEACH RESORT AND SPA, construit pe o suprafata de 29000 mp, a fost deschis in anul 2004 si renovat in 2015. Este format din cladirea principala (doua blocuri cu cate 3 si 4 etaje) si 9 blocuri a cate 3 etaje cu apartamente. Dispune de 501 camere in total.
Tip masa:
Ultimate All Inclusive
Localizare HOTEL CRYSTAL AURA BEACH RESORT AND SPA:
Hotelul este situat la 55 km de aeroportul Antalya si la 38 km de centrul orasului Antalya.
Plaja:
Hotelul are plaja privata cu pietris si nisip, cu o lungime de 180 m si latime de 30 m. Umbrelele si sezlongurile sunt gratuite la plaja. Pentru prosoape se percepe un depozit care se returneaza la predarea acestora.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: aer conditionat individual, seif, TV satelit, mini bar, parchet laminat sau gresie, telefon, internet wireless, baie cu cabina de dus, uscator de par, balcon.
Facilitati generale HOTEL CRYSTAL AURA BEACH RESORT AND SPA:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, patiserie, snack restaurant, 4 restaurante a la carte, 4 baruri, discoteca, piscine exterioare, aquapark, piscina pentru copii, piscina interioara, centru SPA, programe de animatie, centru fitness, teren de tenis, darts, aerobic, volei pe plaja, basket, tenis de masa, baie turceasca, sauna, internet wireless, sali de conferinta.
Servicii cu plata: restaurantele a la carte (cu exceptia restaurantelor Roma si La Fiesta), fresh-uri din fructe, bauturile premium, bauturile imbuteliate, bauturile de import servite intre orele 24:00 10:00, camera de jocuri, biliard, jocuri video, internet cafe, nocturna si echipament pentru tenis, sporturi acvatice, masaj si alte tratamente in centrul SPA, servicii medicale, servicii de curatatorie, telefon, fax.
Facilitati copii HOTEL CRYSTAL AURA BEACH RESORT AND SPA:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), piscina, loc de joaca.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o rezervare pe sejur de minim 7 nopti la unul din restaurantele Roma sau La Fiesta;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.crystalhotels.com.tr