RIXOS PREMIUM TEKIROVA


Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere HOTEL RIXOS PREMIUM TEKIROVA:
Hotelul RIXOS PREMIUM TEKIROVA a fost deschis in anul 2002, a fost renovat complet in 2014 iar in 2017 au fost renovate camerele standard, family suites si restaurantul Turquoise. Este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 186000 mp, este format din 2 cladiri principale, cladirile Family Garden Suites, Pool Suites si vile si are in total 770 de camere.
Tip masa:
All Exclusive All Inclusive
Localizare HOTEL RIXOS PREMIUM TEKIROVA:
Hotelul este situat la 73 km de aeroportul Antalya, la 60 km de centrul orasului Antalya si la 2 km de orasul Tekirova.
Plaja:
RIXOS PREMIUM TEKIROVA are plaja privata cu lungime de 550 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului sunt dotate cu: TV LED, telefon, minibar, aer conditionat, seif, balcon, baie cu cabina de dus, uscator de par, halat de baie si papuci inclusiv pentru copii, facilitati pentru preparare ceai si cafea.
Facilitati generale HOTEL RIXOS PREMIUM TEKIROVA:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurante principal, restaurant pentru mic dejun si cina dedicat clientilor cazati in camerele Pool Puite si Pool Villa, restaurant pentru copii, 6 restaurate a la carte, cafenea, inghetata, fresh-uri la micul dejun, fructe in zona de piscina si plaja, 9 baruri, piscina principala, piscine in zona de vile, piscine pentru copii, aquapark cu diferite tipuri de tobogane pentru adulti, aquapark pentru copii, lazy river, piscina interioara, internet wi-fi de mare viteza, programe de animatie, muzica live, petreceri tematice, yoga, pilates, aerobic, gimnastica, volei pe plaja, mini fotbal, tenis de masa, lectii de dans, centru fitness, basket, centru Spa, baie turceasca.
Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte (cu exceptia Alaturca Restaurant si Mandarin Restaurant), sporturi acvatice, biliard, bowling, echipament si lectii de tenis, sala de jocuri, masaj si alte tratamente in centrul Spa.
Facilitati copii HOTEL RIXOS PREMIUM TEKIROVA:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: club pentru copii pe diferite categorii de varsta (6 luni-3 ani, 3-5 ani, 6-7 ani, 8-12 ani, 13-17 ani), mini disco, cinema, parc de avantura, diverse activitati si spectacole pentru copii, piscine, aquapark, loc de joaca.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 4 nopti, la unul din restaurantele Alaturca sau Mandarin.
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: http://www.rixos.com/en/rixos-premium-tekirova