Guesthouse Junior


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Facilități camere
Deluxe Room: (suprafață 17.5-24m2) , capacitatea maximă 3 persoane (2 adulti+1 copil), această cameră dispune de: un pat dublu mare si un pat de o persoană, TV, telefon, ferestre, baie (cabină de dus, oglindă, semnal SOS). Economic Room: (suprafață 17m2), capacitatea maximă pentru 2 persoane, această cameră dispune de: două paturi de o persoană,TV, telefon, ferestre, baie (cabina de dus, oglindă, semnal SOS). Standard Room: (suprafață 22-24m2), capacitatea maximă pentru 3 persoane, această cameră dispune de: trei paturi de o persoană,TV, telefon, ferestre, baie (cabină de dus, oglindă).

Facilități generale
28 de camere cu o capacitate de cazare maximă de 80 de paturi. Acces la facilitățile de la Hotel Junior: Centru Spa de la hotelul Junior (piscină, saună, 2 jacuzzi, 2 dusuri hamam, camera de relaxare cu salon de masaj), sală de fitness, parcare, resturante, business center, mini market, exchange office.

Localizare
Guesthouse Junior este situat în stațiunea montană Kopaonik, în centrul turistic Brezce, stațiunea se află la o altitudine de 1070 m . Acesta este situat la 270 km de Belgrad și la numai 100 km de Nis, aproximativ 400 km de Timisoara, 600 km de Bucuresti, Sibiu, Brasov, 350 km de Craiova, 650 km de Cluj si 500 km de Hunedoara.