Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

LOCALIZARE

The Small Krabi este situat la doar 150m de plaja Nopparat Thara, la 7,2km de Gastropo Fossils The World Museum si la doar 15,1 km de Wat Tham Sua- Templul Pesterii Tigrului. Aeroportul International Krabi se afla la aproximativ 19,3km distanta.

FACILITATI

Acest hotel pune la dispozitie un restaurant.La Parsley and Basil Restaurant pot servi preparate cu specific thailandez si international. Acesta este deschis pentru micul dejun.
Hotelul pune la dispozitie o piscina in aer liber situata pe acoperisul hotelului.

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon/terasa, aer conditionat, Wifi, minibar, seif, aparat pentru prepararea ceaiului sau a cafelei, televizor, telefon, uscator de par, halate s isos pentru plaja.

Studio Room - are suprafata de 36m2 si capacitate maxima de 3 persoane.
Pool Access - are suprafata de 36m2 si capacitate maxima de 3 persoane. Aceasta camera ofera acces direct la piscina.
Mini Suite - are suprafata de 42m2 si capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii.
Pool Access Mini Suite - are suprafata de 42m2 si capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii. Aceasta camera ofera acces direct la piscina.
Moon Deck Suite - are suprafata de 81m2 si capacitate maxima de 3 persoane. Aceasta camera ofera o zona privata pe terasa.
Honeymoon - are suprafata de 44m2 si capacitate maxima de 3 persoane. Aceasta camera ofera o cada spatioasa si acces direct la piscina.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie