Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Sunny Castle este situat la 50m de plaja in satul Kranevo, la 4 km sud de statiunea Albena si la 5 km nord de statiunile Nisipurilor de Aur. Balcic este la aproximativ 15 km, iar centrul orasului Varna la 25 km, aeroportul din Varna se afla la 30 km.
Facilitati:
Sunny Castle este o combinatie de arhitectura, mobilier modern elegant, spa si servicii excelente si bucatarie. Are 64 de unitati care ofera toate facilitatile pentru relaxare si pentru intalniri de afaceri, seminarii, evenimente corporative si de familie. Receptie cu hol spatios, restaurant principal cu terasa de vara langa piscina (100 de locuri in interior si 100 de locuri pe terasa in aer liber. Bar in hol, Sky Bar - pe acoperisul hotelului cu vedere panoramica la mare, Gratar la piscina. Schimb valutar, salon de infrumusetare si studio de masaj / la programare la receptie /, inchiriere de masini si centru SPA. Wi-fi (gratuit) in zonele publice.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.
Ora de check-out: 12:00 a.m.
55 Double rooms sea/sea side view, , aprox. 25 m2 - 30 m2, cazare 2 +1 (adult sau copil pe pat suplimentar - fotoliu extensibil tip), pat dublu sau paturi twin.
2 Studios sea side view, aprox. 35 m2, cazare 2 +2 (adult sau copil pe pat suplimentar - canapea extensibila tip), pat dublu.
4 Apartments sea view, aprox. 45 m2 - 50 m2, cazare 2 +2 (adult sau copil pe pat suplimentar - fotoliu extensibil tip), pat dublu sau paturi twin.
3 Apartments Family side sea view; appr. 50 m2, (max.4 +2); doua camere separate cu baie comuna, pat dublu sau paturi twin, pat suplimentar pentru adulti sau copii tip canapea extensibila.
Camerele sunt proiectate si mobilate cu decor elegant si lux discret, liniste si relaxare, cu vedere la mare. Aer conditionat individual, TV LCD, TV prin cablu, WiFi (gratuit), telefon, mini-bar, seif, bai cu dus sau cada, uscator de par, halat de baie.
Copii: Piscina in aer liber cu sectiune pentru copii, loc de joaca in aer liber.
Sport si divertisment
Gratuit
: utilizarea gratuita a sezlongurilor si umbrelelor la piscina, utilizarea gratuita a sezlongurilor si umbrelelor pe plaja din fata hotelului, acces la internet in camere si in zonele comune, sala de sport, in zona spa: dus de aventura, cupa de soc, zona de relaxare. Masa de calcat si fier / la receptie /.
Contra cost: schimb valutar, salon de infrumusetare si studio de masaj / cu programare la receptie /, rent-a-car, in centrul spa: sauna, baie turceasca, jacuzzi / la cerere la receptie /. Spalatorie, curatatorie chimica.
Animalele de companie nu sunt permise in hotel.
Parcare: parcare gratuita in aer liber
Gratuit: utilizarea gratuita a sezlongurilor si umbrelelor pe plaja din fata hotelului

ALL INCLUSIVE 2023:

Mese tip bufet la restaurantul principal:
*Mic dejun - 08:00h. - 10:00.
Varietate de carnati, produse lactate, fructe si legume, paste, omlete, deserturi, sucuri, apa de masa si bauturi calde.
*Pranz - 12:00h. - 14:00.
Mancaruri principale traditionale, salate, supe, fructe, deserturi, bauturi racoritoare, apa, bere la halba, vin la halba.
*Gustare - ora 16:00. - ora 17:00.
fursecuri, covrigei, fructe, inghetata
*Cina - ora 19:00. - 21:00.
Feluri principale, salate, dressing-uri, fructe, deserturi, alcool bulgaresc, bauturi racoritoare, apa.

Bauturi gratuite:
*Bauturi racoritoare: suc, coca-cola, fanta, sprite, tonic, sifon si apa minerala. Bauturile calde: cafea, ceai, lapte, ciocolata cu lapte, vin la halba si bere sunt incluse pe tot parcursul zilei de la 08:00 la 22:00.
*Bauturile alcoolice bulgaresti: vodca, coniac, rom, menta, gin, whisky, vin de draft sunt incluse in orele de cina de la ora 10:00. - 22:00 h.

Servicii incluse in pachetul All Inclusive:
-utilizarea piscinei exterioare;
-sezlonguri, saltele si umbrele la piscina;
-sezlonguri, si umbrele pe plaja;
f-itness; Wifi; parcare;seif in camera;

Pentru copii:
Loc de joaca in aer liber;
Sectiune pentru copii in piscina exterioara.
Scaune pentru copii in restaurant.
Patuturi de copii /furnizate gratuit.

Contra cost:
-Lobby Bar - ora 11:00. - 23:00.
-SKY BAR - 18:00h. - ora 23:00.
-BBQ - 11:00. - ora 22.00.

Servicii suplimentare contra cost:
Toate bauturile alcoolice importate sunt platite.
Apeluri telefonice.
Prosoape pentru piscina si plaja - pentru 10E UR depozit de persoana la receptie. In caz de deteriorare - depozitul nu se restituie.
Spalatorie si curatatorie chimica.
Facilitati de minibar la cererea oaspetilor in ziua sosirii.
Taxe, rent a car, servicii medicale.
Restaurant a la carte DEL MAR, care ofera preparate din bucataria mediteraneana - situat pe plaja in fata hotelului.
Restaurant a la carte Izvora, care ofera oaspetilor preparate din bucataria traditionala bulgareasca, gratar si muzica live (necesita rezervare).

Wellness: 09.00 -20.00
-Zona termala: (Sauna, Baie de aburi, Baie turceasca, Dus de aventura, Ice bucket, Jacuzzi) - 25 leva/pers

Note:
Check-in dupa ora 14:00.
Check out in ziua plecarii - pana la ora 12:00. Pentru check-out tarziu, se platesc urmatoarele taxe: pana la ora 16:00. - 50,00 BGN. Dupa ora 16:00. - pretul unei nopti pentru tipul de camera respectiv.
All Inclusive necesita purtarea unei bratari.
Programul All Inclusive incepe cu o gustare si se termina cu pranzul in ziua plecarii.
Servicii de plaja incluse in pret - o umbrela si doua sezlonguri per camera! Sezlongurile si umbrelele sunt disponibile doar pentru clientii care platesc integral!
Prosoapele de hotel lasate nesupravegheate pe sezlonguri si piscina vor fi ridicate de catre personal fara avertisment.

Locatie