Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 8 hoteluri

Lacul Sarat, Romania

Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja Alma Health Spa Retreat se afla in Braila si ofera cazare de 4 stele cu un restaurant bar si zona de plaja privata De asemenea aceasta proprietate are room service si un parc acvatic Hotelul p . . .

Lacul Sarat, Romania

Cazare 21 casute cu doua locuriDotari camere 2 paturi masa scaune curent electric priza Servicii oferite la cazare grup sanitar comun parcare si teren campare pastrarea obiectelor de valoare in cadrul receptiei hotelului Lacu Sarat predarea corespond . . .

Lacul Sarat, Romania

Adresa Lacu Sarat Jud BrailaLocalizare Hotel Flora este situat in statiunea Lacu Sarat la circa 5 km distanta de municipiul BrailaDotari generale 106 camere duble de categoria 2 1 sala de restaurant cu 200 de locuri bar de zi cu 20 locuri terasa ac . . .

Lacul Sarat, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEAlma Health Spa Retreat se afla langa Braila pe malul Lacului Sarat in statiunea cu acelasi nume una dintre cele mai renumite statiuni balneare romanesti de la inceputul sec XXDESCRIERE UNITATE DE CAZAREAlma Health Spa Retreat este . . .

Lacul Sarat, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Flora 2 este situat in statiunea turistica Lacul Sarat la aproximativ 5 km distanta de orasul Braila

Lacul Sarat, Romania Vezi locatia pe harta

Hotelul Lacu Sarat 2 este localizat in statiunea Lacul Sarat la o distanta de aproximativ 5 km de orasul Braila

Lacul Sarat, Romania Vezi locatia pe harta

Hotel Mara se afla in statiunea Lacu SaratHotelul ofera cazare de 3 cu restaurant si gradinaCamerele au balcon cu vedere la lacgradina si ofera TV ecran plat AC dulap

Lacul Sarat, Romania

Cazare 79 camere duble si apartamenteDotari camere televizor cablu TV telefon baie cu cada sau cabina dusServicii oferite la cazare incluse in tarif mic dejun parcare proprie in aer liberRestaurant bar 1 restaurant cu 50 de locuri bar de ziAlte fac . . .